Imam ja na Oktaviji isti motor već 10 mjeseci. Prešao sam nekih 15 000 ali jesam radio i jedan veliki i jedan mali servis (ne zato što sam morao već zato što sam veliki htio odmah po kupovini a mali je došao na pređenih 10000km). Motor se sasvim korektno ponaša, može i da povuče (ali ne treba pretjerivati) iako je Oktavija skoro 1400kg. Npr, ja 'ladno pretičem u četvrtoj na 80km/h i bez ikakvih problema ide do 100km/h (to je ispod 3k obrtaja). Potrošnja je za moje uslove putovanja dlake, 4,5-6l prosjeka zavisno od načina vožnje i lokacije. Prosjek sam računao na osnovu 20-ak km (koje dnevno pređem u jednom pravcu dok idem na posao) od čega je 7km baš baš gradske (gužve u pm) a ostatak na otvorenom. Ovo ti možda neće pomoći zbog različitih uslova putovanja ali se može iskoristiti kao marker. Maksimalna brzina koju sam ja uspio da navučem je 160KM/h (uslovi puta mi nisu dozvoljavali više).E decaci,doslo vreme da se i ja ponovimSutra bi trebalo da pazarim Golfa 4 1.9 TDI 90KS, (da vam ne palamudim puno,uglavnom je proveren auto,dosta dobro ocuvan i moje je samo da ga probam i da odlucim dali cu ga pazariti ili ne) e sad,dali je neko imao iskustva sa ovom verzijom motora? Uglavnom sam citao pozitivna iskustva...
Cucemo seTDI + chip = sinda rocket
Sent from my G2
Pocirilicio gaKakvo crno Vranje??!! Backa Palanka![]()
Не можеш да качиш листу клипова са ЈТ таговима, већ само један засебни клип.primetio sam YT opcija nesto baguje u poslednje vreme..