Imam ja na Oktaviji isti motor već 10 mjeseci. Prešao sam nekih 15 000 ali jesam radio i jedan veliki i jedan mali servis (ne zato što sam morao već zato što sam veliki htio odmah po kupovini a mali je došao na pređenih 10000km). Motor se sasvim korektno ponaša, može i da povuče (ali ne treba pretjerivati) iako je Oktavija skoro 1400kg. Npr, ja 'ladno pretičem u četvrtoj na 80km/h i bez ikakvih problema ide do 100km/h (to je ispod 3k obrtaja). Potrošnja je za moje uslove putovanja dlake, 4,5-6l prosjeka zavisno od načina vožnje i lokacije. Prosjek sam računao na osnovu 20-ak km (koje dnevno pređem u jednom pravcu dok idem na posao) od čega je 7km baš baš gradske (gužve u pm) a ostatak na otvorenom. Ovo ti možda neće pomoći zbog različitih uslova putovanja ali se može iskoristiti kao marker. Maksimalna brzina koju sam ja uspio da navučem je 160KM/h (uslovi puta mi nisu dozvoljavali više).E decaci,doslo vreme da se i ja ponovim Sutra bi trebalo da pazarim Golfa 4 1.9 TDI 90KS, (da vam ne palamudim puno,uglavnom je proveren auto,dosta dobro ocuvan i moje je samo da ga probam i da odlucim dali cu ga pazariti ili ne) e sad,dali je neko imao iskustva sa ovom verzijom motora? Uglavnom sam citao pozitivna iskustva...
Cucemo seTDI + chip = sinda rocket
Sent from my G2
Pocirilicio gaKakvo crno Vranje??!! Backa Palanka
Не можеш да качиш листу клипова са ЈТ таговима, већ само један засебни клип.primetio sam YT opcija nesto baguje u poslednje vreme..