Sto se tice osiguranja, za njih si visoko rizicna grupa.. Ali nasoj drzavi to nije bitno, nemas taksu za kubikazu vecu od 2000ccm koja cini tu znacajnu razliku u ceniI ako ja kupim auto od 1900ccm i on ima 240KS, u koju kategoriju spadam ?
Nova nalepnica kosta 400 din kada je dobijas uz nove tablice. Ako ti treba ponovo nova nalepnica iz bilo kog razloga ona kosta 600 din. Ne glupiraj se sa policijom, bolje plati 600 din nego 5000.Jedno pitanje... juce sam produzio registraciju auta i uz nove tablice dobio nalepnicu. Naravno, nisam n i razmisljao nego sam nalepnicu roknuo ispred vozaca na vetrobran. Posle sam video da svi lepe na na suprotnu stranu (ispred suvozaca). Sada naravno ocekujem da me zaustavi neki *****il u uniformi i uzme mi 5000. Jel zna neko jel nalepnica mora ispred suvozaca ili da ostavim ovako... kakva je uopste procedura za izdavanje nove nalepnice. Naravno pokusao sam da je skinem ali je "samounistavajuca". Sta sad?
Ne moze da bude isto.Ja sam kucao na sajtu prvo 100KW, posle 140KW, isto izbacuje...
Da, kod nas je isto vozio ti 111 ili 1000 KW. Samo je tesko dobiti 1000 KW iz iste kubikaze koja je dovoljna za 110 KW tako da skace i porez na kubikazu pa taj auto ode i preko 2000 evra za registraciju.Nista cudno, svi zakoni se kroz istoriju prave tj. favorizuju bogate
Ja sam danas cuo da je preko 2000din samo nalepnicaNova nalepnica kosta 400 din kada je dobijas uz nove tablice. Ako ti treba ponovo nova nalepnica iz bilo kog razloga ona kosta 600 din. Ne glupiraj se sa policijom, bolje plati 600 din nego 5000.
Ovime sam se ja rukovodio, evo npr a ova 2 auta:
Ako laze Alvirovic eto i ja lazem. Prenosim sta je on rekao kada je gostovao isti ovaj lik koji objasnjava lepljenje.Ja sam danas cuo da je preko 2000din samo nalepnica
Novom vozackom? ahahah.. nisi spavao nocas koliko treba??Izadje 28 000 sa novim tablicama i novom vozackom dozvolom.
Pa on malo malo slaze..Ako laze Alvirovic eto i ja lazem. Prenosim sta je on rekao kada je gostovao isti ovaj lik koji objasnjava lepljenje.