• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Pogledah cenovnik, Mishkovic je zviznuo, pre 2 god smo hteli da kupimo Accord-a, nov, Type S sa svom zivom opremom, od koze, preko navigacije, xenona itd za okruglo 21k ;).
Passat CC bih poredio, ali "obican" mi se ne svidja...
Ja znam koliko je covek platio Accorda 2.2 CDTI. Auto ide ok, ali nista narocito. Ide losije recimo od Golfa V 2.0 TDI od 140 KS. Probao je, pa ga je ovaj ostavio. :d Passat je malo tezi od petice, pa su tu verovatno negde po performansama.

Pazi, iskreno nisam siguran, ne znam zashto. A4 mi je jedan od najlepshih "pristupacnih" autica, ali mi je isto tako za njega motor bar 2.7 TDI, da ne kazem 3.0 TDI. Nije mi 140ks za taj auto, a onda je razlika u ceni pregolema. Accord se tu lepo uglavio ;). Extremno je udoban i zivahan auto, dodushe Type S sa 192ks, ovaj dizel nisam vozio...
2.0 TDI u A4 je CR ima 143 konja i 320 torka. Odlican motor, bar sto se performansi tice. Zale se malo na potrosnju ulja. ;)
3.0 TDI je brutalan, onaj od 240 konja.
A4 nije veci i tezi auto od Passata.

Honda bi mogla da ponudi diesel do 2000 kubika. 2.2 je totalno *****ska kubikaza. Niti je nesto bitno jaci od 2.0, a porez i registracija je 2x skuplja.

Benzince ne uzimam uopste u razmatranje.

Honda 2.2 CDT-i 29685 €
Audi A4 2.0 TDI 30256 €
Passat 2.0 TDI Trendline 29404 €
Dakle, cena ista za turski Honduras i svapski Audi...

Niti su Svabe preterano skupe, niti su Japanci mnogo jeftiniji...

Ok. Honda verovatno ima vise opreme za te pare, ali koga boli uvo za to...

Za GL klasu, kada sam bio u ovlashcenom meckinom servisu u Backom Petrovcu je kljuc 68k dinara :d. Dodushe oni su stvarno izgoreli po glavi, caletu su redovan servis za E320 naplatili 90k (svecice, ulje, filteri i dodushe protokomer koji je bio 21k).

:wave:
Pa ti vozi mechku.... :d :rotf: :wave:

Jeste sve to lepo i krasno...ali zivimo u zemlji Srbiji gde ne daj Boze da ti neko ukrade auto.A Audi i VW su, slozicete se samnom, na samom vrhu sto se tice atraktivnosti za lopove!
Tako da je po meni honda accord dobar izbor.Mada iskreno bih radije za te pare uzeo Mazdu 6.
To za lopove jeste problem. Ali ti stavi zeder, a kasko moras da uzmes ako uzimas auto na "pushing". :d
Cak iako ne uzimas auto na lizing, drzis 30 soma na ulici, nije lose da imas kasko. ;)

Poslednja izmena:

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
Nova honda accord ce kod mene uvek da ima prednost nad A4. mislim, retke su ali ko je video uzivo, ne moze da kaze da je A4 bolji, makar toliko bolji da je razlika "za vraPce na grani"

fedja zar i ti ... :d

ono shto mi zovemo:

pasat B5

Pasat B6

Pasat B7

su zapravo:

pasat B5

pasat B5.5 facelift

Pasat B6

jedan do drugog B5.5 facelift i B6 -

B7 tek treba da izadje

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Nova honda accord ce kod mene uvek da ima prednost nad A4. mislim, retke su ali ko je video uzivo, ne moze da kaze da je A4 bolji, makar toliko bolji da je razlika "za vraPce na grani"
Ti ili imaš pik na mene,ili si žestoko kontraš ili si provakator???Nešto od toga je sigurno,kad tebi nema razlike izemdju Audija A4 i Honde Akord,i da isti nije bolji :rolleyes:

Jer ti nema i puno razlike izmedju Bmw 118 i Yuga,ili Golfa 5ice 2.0FSI i Yuga 65EFI????

Stvarno te ne razumem :rolleyes::rolleyes:

@Srđan: Sa tim se slažem,ali nažalost nisu samo oni,verovo ili ne,dosta se kradu i ostala vozila(e sad,nećeš mi verovati,ali ako imaš nekog u policiji pitaj šta se najviše krade od kola kod nas,i kad ti bude reko,zgranućeš se ;)),e sad ako te strah da ti ne ukradu vozilo odvrati od kupovine,onda ne znam šta da ti kažem,jedino rešenje je da ideš busom :),mislim ne možeš da se vodiš tom logikom,a ako je stvarno zent,uloži još 5 glava,pa rokni Zeder+Lavlju kandžu+ono preko menjača,i ako ti ga sa tim svim ukradu,onda mu je bilo pisano da ode

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Poslednja izmena:

Srđan

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
125
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
@Srđan: Sa tim se slažem,ali nažalost nisu samo oni,verovo ili ne,dosta se kradu i ostala vozila(e sad,nećeš mi verovati,ali ako imaš nekog u policiji pitaj šta se najviše krade od kola kod nas,i kad ti bude reko,zgranućeš se ;)),e sad ako te strah da ti ne ukradu vozilo odvrati od kupovine,onda ne znam šta da ti kažem,jedino rešenje je da ideš busom :),mislim ne možeš da se vodiš tom logikom,a ako je stvarno zent,uloži još 5 glava,pa rokni Zeder+Lavlju kandžu+ono preko menjača,i ako ti ga sa tim svim ukradu,onda mu je bilo pisano da ode

Pa daj reci ako vec znas sta se najvise krade!Imas neku listu? :)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Nemam listu,al čujem po teretani od pandura koji rade po interventnoj,da se najviše drpaju Yugići jer su laki za otključavanje(svaka budala može da ih otvori),pa Golf II,pa za njima idu Golf III,pa stare mečke 124 i 190,ali Yugići se drpaju non stop,više nego ova besna kola,to je poenta ;)

Jer gledaj relano,pre ćeš kad drpiš da zavaljaš Yuga,nego BMW-a ili Audija,pogotvu ako si koman,a kriziraš i treba ti lova,svaki auto otpad koji mulja će ga otkupiti i rasparčati i prodati u delovima,i pre će otići nego recimo delovi za Audija,iz prostog razloga,em se Audi manje kvari,em su delovi skuplji,a kod Yuga je kontra ;)

Poslednja izmena:

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB

fedja zar i ti ... :d

ono shto mi zovemo:

pasat B5

Pasat B6

Pasat B7

su zapravo:

pasat B5

pasat B5.5 facelift

Pasat B6

B7 tek treba da izadje
Znam to, neki ga zovu B6, a neki B5 facelift. Na wikipediji pise B5.5, kod tjunera pise B6 i za ovaj zadnji B7.
Ako tako gledas, slicna je razlika izmedju B3 i B4, skoro nikakva, osim u masci, onda bi B4 trebalo da bude B3.5 facelift, a B5 je onda B4 itd... :d

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
I molio bih te da se ne praviš poznavaoce,i da ovakvim primerima sam sebe pokopavaš,jer je za tvoju informaciju B7 izašo odavno :rotf:
eto ... javi se chovek, i kaze da mu JA UDARAM kontre, a u stvari nema blage veze.

NE POSTOJI B7!

to shto su srbi glup narod, pa im se ceo svet smeje, jer oni jedini imaju Passat-e B6 iz 2001 godine, to je za komediju, a zapravo nema veze sa istinom.

imash B6, i imash Passat CC. to su poslednji modeli VW Passat modela.

razvoj Passat automobila:

Passat Mk1 (B1, 1973–1981)
Passat Mk2 (B2, 1981–1988)
Passat Mk3 (B3, 1988–94)
Passat Mk4 (B4, 1995–1997/present: Shangai Volkswagen)
Passat Mk5 (B5/B5.5, 1996–2005/present: SVW)
Mid-2001 facelift (B5.5)
Passat Mk6 (B6 PQ46, 2005–present)
Passat CC (2008)

izvoli informishi se, imash dole i link VW sajta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat

Znam to, neki ga zovu B6, a neki B5 facelift. Na wikipediji pise B5.5, kod tjunera pise B6 i za ovaj zadnji B7.
Ako tako gledas, slicna je razlika izmedju B3 i B4, skoro nikakva, osim u masci, onda bi B4 trebalo da bude B3.5 facelift, a B5 je onda B4 itd... :d

stoji sve to, ali B4 je imao kompletno novu liniju motora u sebi, za razliku od B3.

a i valjda je bitna nomenklatura matichne firme, a ne kako srbi zovu taj i taj auto ... :)

Poslednja izmena:

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Pa daj reci ako vec znas sta se najvise krade!Imas neku listu? :)
Najvise se kradu Zastavina vozila, Jugo i Kec. :d :rotf:
Ovo je bez zezanja. Ako imas solidnog (novog) Juga i ako nije obezbedjen protiv kradje, verovatno ostajes bez njega. Tek onda iza ide Volkswagen, Audi, BMW, Mechka.
Poceli su i francuze da kradu, Renoe i Pezoe, skupi delovi, pa se lepo prodaju u delovima... :d

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
eto ... javi se chovek, i kaze da mu JA UDARAM kontre, a u stvari nema blage veze.

NE POSTOJI B7!

to shto su srbi glup narod, pa im se ceo svet smeje, jer oni jedini imaju Passat-e B6 iz 2001 godine, to je za komediju, a zapravo nema veze sa istinom.

imash B6, i imash Passat CC. to su poslednji modeli VW Passat modela.

razvoj Passat automobila:

Passat Mk1 (B1, 1973–1981)
Passat Mk2 (B2, 1981–1988)
Passat Mk3 (B3, 1988–94)
Passat Mk4 (B4, 1995–1997/present: Shangai Volkswagen)
Passat Mk5 (B5/B5.5, 1996–2005/present: SVW)
Mid-2001 facelift (B5.5)
Passat Mk6 (B6 PQ46, 2005–present)
Passat CC (2008)

izvoli informishi se, imash dole i link VW sajta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat
Da mi smo svi glupi,pola trgovaca koji su napravili čitavo bogatstvo od preprodaje automobila su glupi,i nemaju pojma,jer jbg nije ih podučio čovek koji projektuje drveni auto,a informiše se sa Wikipedije
Ako nisi znao,na Wikipediji svako može da edituje,dopisuje nešto,briše i slično,primera radi ja sad mogu da dopišem na WIkipediji,da je Majkl Džordan bio belac,i ako to niko ne pregleda i ne ispravi,naći će se neko pametan kao neki,i možda stvarno poveruje da je isti bio belac :rolleyes:
Konkretno evo ja sad mogu da pobrišem celu onu stranu o Passatu i da dopišem B7(toliko o Wikipediji kao izvoru :rotf:)
Takodje pošto smo mi Srbi glupi,pretpostavljam i da je goimla Nemaca glupa i da ljudi sa Mobile.de-a manje znaju od Kung-Fu majstora Drvenih kola,pa te molim da mi pojasniš ovo

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=8401486&__lp=652&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1

Poslednja izmena:
M

Misko78

Guest
Da mi smo svi glupi,pola trgovaca koji su napravili čitavo bogatstvo od preprodaje automobila su glupi,i nemaju pojma,jer jbg nije ih podučio čovek koji projektuje drveni auto,a informiše se sa Wikipedije
Ako nisi znao,na Wikipediji svako može da edituje,dopisuje nešto,briše i slično,primera radi ja sad mogu da dopišem na WIkipediji,da je Majkl Džordan bio belac,i ako to niko ne pregleda i ne ispravi,naći će se neko pametan kao neki,i možda stvarno poveruje da je isti bio belac :rolleyes:

Takodje pošto smo mi Srbi glupi,pretpostavljam i da je goimla Nemaca glupa i da ljudi sa Mobile.de-a manje znaju od Kung-Fu majstora Drvenih kola,pa te molim da mi pojasniš ovo

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=8401486&__lp=652&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1

Forum posvecen fau-ve kolima
a nige sobe za B7? Objasni plz. ;)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Hmmmm,ovo je već strange :d,i moram reći prilično si me pokopo sa ovim gore linkom :d:wtf:

Mada onda opet mi nije jasno,što Švabe na svom mobile.de koji je najpoznatiji auto sajt,kad prodaju Passata ne zovu ga VW cc ili kako već,nego lepo napišu Passat B7?,ušta se i sam možeš uveriti na linku iznad tvog posta,i pretragom Mobile.de

M

Misko78

Guest
'bem li ga. Mozda iz neznanja mozda smatraju naslednikom, iako sam okoreli bubadzija(imam jednog zmaja koji spava u jednoj garazi) nemam bas mnogo znanja o VW kolima.

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Igoritza je u pravu, PQ-46 bazirani Passat se na VWvortex-u zove B6, a to je Passat od 2003. - 2009. PL45 pripada B5 i B5 restyling-u.

'bem li ga. Mozda iz neznanja mozda smatraju naslednikom, iako sam okoreli bubadzija(imam jednog zmaja koji spava u jednoj garazi) nemam bas mnogo znanja o VW kolima.
Imas VHS u garazi ? :d

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Mislim pazi,ja priznam kad s****m stvar...Evo iskreno sa onim linkom kao što sam reko si me pokopo...Ali kao što sam stavio svoj argument,čak i sami Švapci ga zovu B7 a ne verujem da 70% istih su neznalice...Ili je tu bila ona caka,nego plasiro priču B7,Mika preneo Žiki,Žika Peri,i ostade B7 :d

Sve u svemu,ja od kad znam za novi model Passata,znam ga ko B7icu,i to sam čuo od ljudi,koji su u poslu sa kolima preko 20 godina,i razumeju se dosta,mada verovatno će to sad neko ovde da opovrgne,ko u životu još nije imao svoj auto,dok su isti ljudi kuće napravili na trgovini kolima

Poslednja izmena:
M

Misko78

Guest
Imas VHS u garazi ? :d
VHS?

- Motor 1600cc3 sa jednostrukom granom od 1500 motora, savrsen.
- Solex ECO karburator za dzinovskom membranom, licno radio uklapanje dizni, pa mi je potrosnja smesna za 1600 tricavih 11L u gradu, po putu ne prelazi 8L
- Cekam malo da ustedim pa cu poruciti Turbo kit Garrett T25 turbinom iz SAD (tricavih 1000$)
- Kad bude malo vise novca ide kompletna restauracija i farbanje, limarija je komplet sredjena sada ali nisam zadovoljan.
- kompletan enterijer (sada standardan sa pregradom izmedju suvozaca i vozaca + recaro sedista) ide u oker kozu
- Felne su mi entry CalLook

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Amerikanka je u Budimpesti iznajmila Citroen C4.

Vozila je u mesto udaljeno 220 Km.

Mislila je da je menjac automatski, pa se celim putem vozila u prvoj.

Slike poklopca motora i unutrasnjosti motornog prostora su stvarne.

Prilozi

Srđan

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
125
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Nemam listu,al čujem po teretani od pandura koji rade po interventnoj,da se najviše drpaju Yugići jer su laki za otključavanje(svaka budala može da ih otvori),pa Golf II,pa za njima idu Golf III,pa stare mečke 124 i 190,ali Yugići se drpaju non stop,više nego ova besna kola,to je poenta ;)

Jer gledaj relano,pre ćeš kad drpiš da zavaljaš Yuga,nego BMW-a ili Audija,pogotvu ako si koman,a kriziraš i treba ti lova,svaki auto otpad koji mulja će ga otkupiti i rasparčati i prodati u delovima,i pre će otići nego recimo delovi za Audija,iz prostog razloga,em se Audi manje kvari,em su delovi skuplji,a kod Yuga je kontra ;)
Mislio sam na klasu automobila o kojoj smo pricali. :) Za jugice i ostale zmajice sam znao! :D

EDIT: Ako je istina, toj amerikanki je potrebna ozbiljna pomoc!

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
a nije se pitala zašto ide tako sporo i zašto se tako auto dere? Niko je nije zaustavio i rekao istinu? Malo mi je ovo neverovatno..

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Mislio sam na klasu automobila o kojoj smo pricali. :) Za jugice i ostale zmajice sam znao! :D
Pa klasa automobila o kojoj smo pričali se malo krade iz razloga što em ih nema puno,em većina njih sad ima GPS lokatore,usavršen im je zaštitni sistem(blokade motora,bolji kodovi,dosta njih ima neke džidžabidže kojekakve protiv drpanja :d)a i većina budžovana ima konekcije po muriji,tako da kad nestane automobil nekom budžovanu,i BIA ga traži :d:d,pa se našim lopurdama to ne ispati ;)

A ovi nestaju ko blesavi,iz već pominjanih razloga :)

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
....,e sad ono najbolje pri gradskoj potrošnji od 5-6.5 litara(zavisi kako ga voziš)
:) Mislim da sam ti izneo dovoljno argumenata,ako ti ono gore nije dovoljno,ti se onda vozi u Yugu :P:P:P ...
ma da, taj 2.0TDi još i proizvodi gorivo, how yes no, i to naročito u gradskoj gužvi, sa oštrom vožnjom, onda troši "sumanutih" 6.5l/100km. To mora da je prema kompjuteru. Neka sipa pun rezervoar, pređe toliko da ga skoro do kraja iscedi, pa opet do kraja, pa da vidiš onda. Zašto do kraja, pa zato što se na većoj količini goriva manje primeti greška na pištolju. Koliko ja znam, taj A4 2.0TDi u gradu srče bar 7l, i to mi je teško da poverujem, al ajde. Onima sa težom nogom ide preko 8, tu nema zbora.

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
ma da, taj 2.0TDi još i proizvodi gorivo, how yes no, i to naročito u gradskoj gužvi, sa oštrom vožnjom, onda troši "sumanutih" 6.5l/100km. To mora da je prema kompjuteru. Neka sipa pun rezervoar, pređe toliko da ga skoro do kraja iscedi, pa opet do kraja, pa da vidiš onda. Zašto do kraja, pa zato što se na većoj količini goriva manje primeti greška na pištolju. Koliko ja znam, taj A4 2.0TDi u gradu srče bar 7l, i to mi je teško da poverujem, al ajde. Onima sa težom nogom ide preko 8, tu nema zbora.
Pa gledaj,to je prema kompjuteru i prema statistici,a i tako priča čovek koji ga vozi,ako on laže mene ja lažem tebe,al mislim da nema razloga da me laže,budući da klinac nije,a kompleksaš još manje :),al neka bude da je i 7 pa i 8,opet je smešno za udobnost,komfor i performanse koje pruža(mada čisto sumnjam da troši 8 al neka bude i da je 8,opet je ok za grad) ...Ja sam gore napomenuo da ide od-do,upravo zbog različite težine stopala,a on je čovek u godinama,kome je bezbednost najbitnije,i ne žuri nigde,mislim da sam ti ovim sve rekao i zašto je potrošnja tako mala ;)

Poslednja izmena:

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
:d kako ne znas sta je VHS, a bubadzija... Vazdusno Hladjena Strast!!! :cool:

- Motor 1600cc3 sa jednostrukom granom od 1500 motora, savrsen.
- Solex ECO karburator za dzinovskom membranom, licno radio uklapanje dizni, pa mi je potrosnja smesna za 1600 tricavih 11L u gradu, po putu ne prelazi 8L
- Cekam malo da ustedim pa cu poruciti Turbo kit Garrett T25 turbinom iz SAD (tricavih 1000$)
- Kad bude malo vise novca ide kompletna restauracija i farbanje, limarija je komplet sredjena sada ali nisam zadovoljan.
- kompletan enterijer (sada standardan sa pregradom izmedju suvozaca i vozaca + recaro sedista) ide u oker kozu
- Felne su mi entry CalLook
Bas htedoh da ti kazem za taj 1.6, da je idealan za turbiranje... :D

Amerikanka je u Budimpesti iznajmila Citroen C4.

Vozila je u mesto udaljeno 220 Km.

Mislila je da je menjac automatski, pa se celim putem vozila u prvoj.

Slike poklopca motora i unutrasnjosti motornog prostora su stvarne.
Hahaha, znam ovo.... strashno sta ti je americki mozak... :d

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Pa gledaj,to je prema kompjuteru i prema statistici,a i tako priča čovek koji ga vozi,ako on laže mene ja lažem tebe,al mislim da nema razloga da me laže,budući da klinac nije,a kompleksaš još manje :),al neka bude da je i 7 pa i 8,opet je smešno za udobnost,komfor i performanse koje pruža(mada čisto sumnjam da troši 8 al neka bude i da je 8,opet je ok za grad) ...Ja sam gore napomenuo da ide od-do,upravo zbog različite težine stopala,a on je čovek u godinama,kome je bezbednost najbitnije,i ne žuri nigde,mislim da sam ti ovim sve rekao i zašto je potrošnja tako mala ;)
Evo ovako...ovo sto cu da napisem sada je zbog svih onih koji se tripuju oko potrosnje. Auto trosi u zavisnosti od toga kako ga vozis i gde ga vozis...

....prvo pitanje je pitanje kakva je to "gradska" voznja. Ako vozis auto po guzvi, po centru, po vracaru itd... nema 'leba da ti trosi 7 L. Vozio sam Golfa IV variant 1.9 TDI uradjen chiptuning, ima 136 KS. Trosio mi je 8.8L/100Km po kompIjuteru... Kad dodjes na pumpu, pa preracunas, trosio je otprilike 9l gradske voznje na 100 Km. Ako imas izuzetno laganu nogu na gasu i ne prelazis 2000 rpm sa tim TDI-jem, mozes da izguras 7l/100 km, mozda i manje, pod uslovom da nije zima i da ne vozis kratke relacije po gradskoj guzvi.
Otvoren put je drugo. Taj TDI pri 90 Km/h trosi oko 5l/100km, pri 120 trosi 6.5 l/100Km, pri 140 trosi 7.5 l/100km, pri 180 trosi 9-10l/100km...

Ima tu jos nesto. Taj auto ne moze da trosi u gradu ispod specifikacije. Moze samo iznad. A4 2.0 TDI od 143 HP trosi 7.5 l/100km u gradu po fabrickoj specifikaciji. A4 2.0 TDI specifikacije

Praksa je pokazala da uvek trosi vise od onoga sto fabrika propisuje. ;) Pogledaj Top Gear...

Evo licno sam se vozio sa CYK-om u Renault Scenic-u 1.9 dCi 130 HP od Beograda do Banja Luke i nazad. Na autoputu kroz Srbiju smo isli ne ispod 150. Kroz HR smo isli 140 i kroz Bosnu smo isli magistralnim putem, sa dosta obilazenja izmedju 100 i 150. Potrosio je za 800 Km oko 60 litara goriva, sto je negde oko 7.5 - 8 l/100km, koliko je i kompjuter pokazivao.
TDI ne trosi nista specijalno manje, svi su oni tu negde. Ako si imas laganu desnicu, trosice 5-5.5 litara na otvorenom. U gradu tesko ispod 7.

Poslednja izmena:

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Kad smo kod potrošnje, evo, kako lik priča za astru 1.4i 16V u vezi iste. Dobro, ovaj je prodaje, pa možda može malo da iskrivi priču:d

Vrh