- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.413
- Rezultat reagovanja
- 126
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
Pa ne bašPa kad je toliko pametan sto ne radi u inteluili u amd jos bolje on bi im objasnio kako da se vrate na pravi put
BTW i ti animane pored fedje delujes ko trotinetdoduse bez ovog pomocnog tockica
![]()
Mislim da ce se drfedja sloziti da sam ja tom analogijom porshe, jer ja razumem savršeno sve što drfedja piše i želi da kaže, na kraju krajeva i ja sam o tim stvarima pisao pre dok sam radio u Digital! magazinu, doduše ne tako detaljno i studiozno kao drfedja, ali na viskom nivou su ti tekstovi bili. Ipak, tekstovi drfedja-e su nešto posebno, ne samo na niovu Srbije i Balkana, već slobodno mogu da kažem na nivou sveta. Na kraju krajeva više puta se desilo da eminentni svetski sajtovi prenesu neki drfedja-in tekst kao vest uz parolu "obavezno štivo" ili "u moru tekstova evo i jednog pravog". Njegovi tekstovi se mogu okarakterisati kao savršena demistifikacija proizvoda, u slučaju njegovih obaveza na PCAXE, procesora.Poenta mog posta je u tome da treba da čitaš šta ti neko piše i da argumentovano vodiš raspravu, Kao i da prestaneš da spamuješ i troll-uješ.
@All
Ne tolerišemo mi nikog, valjda ste do sada shvatili da je na PCAXE-u ruka pravde, reda i mira, spora, ali nikada ne pogreši. Ko je sam sebe oterao bodovnim sistemom sa PCAXE foruma, taj se više nikada neće vratiti kao član, čak i ako promeni nick i sl
Pa sa tim u vezi, držimo se teme "Intel Haswell", a ako postoji potreba da se polemiše o nečemu, nećete mi verovati na reč sada, ali...Otvaranje nove teme je besplatno na PCAXE Forumu. Free for all! 
Pa sa tim u vezi, kažnjavaćemo na nepopularan način svaki spam i troll post u ovoj temi, počev od sledećeg posta posle ovog mog.

ili u amd jos bolje on bi im objasnio kako da se vrate na pravi put 
). Hardverska ogranicenja za njih nisu nikakav problem, jedan je recimo imao i7 3770k i 680 gtx sli, covek ima monitor sa refresh rate-om od 120 Hz i trebaju mu konstantnih 120fps (iako cenim da mu je za to dovoljna i jedna 680 gtx) ali sad je uzeo 2 690gtx, sto zbog stabilnijih frejmova, sto zbog brzeg renderovanja bf3 video klipova koje snima i uploaduje. Ovo oko niskih podesavanja sam pomenuo jer dolazi do povecavanja laga kako se povecavaju podeavanja (igrao sam bf3 na ultra, jeste da oci otpadaju koliko je lepo narocito na AMD kartama zbog ostrije slike, i samo mogu da potvrdim tu tezu da lag postoji), pa se gine i kad se ne treba.