BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Sta da ti kazem, lepo kaze Carls Barkli: " S'o ulazis u frku kad si slabiji"Jbt, od 5-6 automobilskih foruma koje svakodnevno posećujem, jedino ovde (u ovoj temi) zaista ne mogu da se nastavljam i raspravljam
ovo stoji, ima stvarno ljudi koji se isprse kupe auto koji je debelo van njihovog budzeta pa posle ni sami ne znaju sta ce sa njim, tj odrzavali bi ga oni, al jbg nije isto dati 100-200 evra za servis i 500-1000Auto je obaveza, i auto mora da se odrzava, pa sad shodno tome svako prema svom dzepu bira sebi primerak.
To sto 80% ljudi ovo ne kapira, i sto volimo da se ispruzimo uvek vise nego sto mozemo je jedna od nasih najvecih boljki.
Ljudi, zamena guma sa zimskih na letnje na jedan "set" felni za sve cetiri gume je sada vec oko 2000din, cini mi se 450din po gumi.
Ma tih 2000 je jos i najmanji problem, mislim koliko god da je neko "tanak", ako ne moze da se skrpi za te 2000, onda ni ne zasluzuje da vozi auto, nego ko i svi ostali, red, pa markica, pa DZ-ES-PI, i ima metar dana voznje kolko hoce , simple as that
Poslednja izmena: