| Vesti | Softver | World of Tanks dodaje single-player kampanje
Softver

World of Tanks dodaje single-player kampanje

WoTWar

Od sledeće nedelje možemo uživati u novitetu kreatora multi-player igre World Of Tanks – 22. avgust je datum kada možete isprobati novi single-player campaign mod „War Stories“. U pitanju je epizodični gameplay u kome igrači mogu da se oprobaju, bilo da je solo partija ili kooperativna.

TJ Wagner, kreativni direktor Wargaming-a je naveo u saopštenju da War Stories daje novu narativnu formu igri i proširuje multiplayer iskustvo sa single-player i online Co-op sadržajem za one koji su upravo otkrili igru ili koji uživaju u borbi već duže vreme.

War Stories će imati dve kampanje i tri poglavlja na početku. U slučaju Brothers in Armor, imamo Red Army vojnike koji se bore sa Nacistima, a tu je i trening misija da se pripreme novi igrači i upoznaju sa svim feature-ima ove igre.

Flashpoint Berlin se fokusira na sovjetsku blokadu Berlina i britansku vojsku koja pokušava da prodre. Radovi su u toku uveliko na dve dodatne priče, kao što je invazija Velike Britanije i alternativna verzija kubanske raketne krize.

War Stories će biti izbacivan epizodično sa Operation Sealion-om čiji je datum izlaska zakazan za septembar, kao i Kennedy’s War-om u oktobru.

Nova kampanja će biti dostupna na Xbox 360, Xbox One, Xbox One S i PlayStation 4.

 

 

Izvor: World Of Tanks

 

Komentarišite na forumu