| Vesti | Softver | U februaru izlazi battle royale igra Fear The Wolves, inspirisana S.T.A.L.K.E.R. igrom.
Softver

U februaru izlazi battle royale igra Fear The Wolves, inspirisana S.T.A.L.K.E.R. igrom.

FTW 01

Fear The Wolves je postapokaliptični battle royale koji razvijaju bivši članovi STALKER razvojnog tima, sada pod nazivom Vostok Games. Igra će ući u Early Access 6.februara. Lansiranje će biti praćeno masivnim apdejtovima, kao što su novi sistem pravljenja artefakta, novi Wolf Matriarch mutant, lockdown zone sa anomalijama i još mnogo toga.

Jedan od artefakta je zapravo srce koje možete uzeti od Wolf Matriarch mutanta kojeg savladate na mapi, pa srce možete koristiti da prizovete druge mutirane vukove da vam pomognu na mapi. Krajnje zanimljiv način za prikupljanje saveznika tokom meča. Inače, ostali artefakti su krajnje radioaktivni, ali na svu sreću ne zahtevaju da ih vadite iz tela pobeđenih neprijatelja.

Iz Vostok Games kažu da će ovi artefakti doneti krajnje zanimljive preokrete tokom meča i igrati važnu ulogu u gejmpleju. Kako kažu iz studija: „Sakrivanje u žbunu dok čekate evakuaciju više nema smisla, jer ćete konstantno biti opkoljeni čoporima vukova koji vas namirišu“. Tako da nema kampovanja.

Igra je najavljena za 6. februar, kao što smo napomenuli, ali su iz Vostok Games odlučili da to ipak bude soft launch nekoliko dana ranije da bi se imalo vremena da dodatno testiranje i sređivanje eventualnih bagova. Soft Launch je inače termin koji znači da igra izlazi bez medijskog pokrivanja i reklamiranja.

Fear The Wolves će biti besplatna za igranje od 6. do 12. februara, pa ukoliko želite da probate, imate priliku.

Takođe, ukoliko vam se dopadne igra, istu možete kupiti u pola cene tokom tog perioda.

Za više informacija, posetite Steam stranicu igre.

FTW 02

 

Izvor: Vostok Games

 

Komentarišite na forumu…