| Vesti | Softver | Tannenberg je FPS smešten u prvi svetski rat i dostupan je već od danas
Softver

Tannenberg je FPS smešten u prvi svetski rat i dostupan je već od danas

Tannenberg 01

U moru modernih i futurističkih pucačina, jako je osvežavajuće ponovo videti nešto se istorijskim setingom, a da nije drugi svetski rat isto. Danas nam iz studija M2H i Blackmill Games stiže igra Tannenberg, pucačina iz prvog lica, smeštena u period prvog svetskog rata. U pitanju je autentično iskustvo sa 64 igrača na mapi sa vrlo autentičnim vizuelnim identitetom koji prati tadašnji period.

Zaista, sve uniforme i sva oružja su verodostojna vremenskom periodu i ništa nije ušminkano da bude kao u Battlefield 1.

Igra inače i nije toliko zahtevna, čak vam neće zauzeti više od 6GB na disku.

Pre Tannenberg, ova dva studija su radila na još jednoj multiplayer pucačini iz prvog svetskog rata, pod nazivom Verdun i tu je radnja bila smeštena na zapadni front, dok je Tannenberg smešten na istočni front i bavi armijama Rusije, Bugarske, Austro-Ugarske, Nemačke i Rumunije.

Primarni multiplayer mod se zove Manouver i to je klasičan still kao u BF1 gde dva tima zauzimaju i brane sektore od napadača.

Igra ima više sličnosti sa The Red Orchestra nego sa Battlefield 1, jer su principi borbe po rovovima dosta autentičniji.

Pogledajte trejler ispod:

 

Tannenberg 02

Izvor: Steam

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi