| Vesti | Softver | NZXT predstavlja novu verziju CAM softvera
Softver

NZXT predstavlja novu verziju CAM softvera

NZXT CAM

NZXT je izbacio napredniju verziju svog PC monitoring softvera, CAM 2.0, koji je sada opremljen dvostrukom zaštitom podataka, prilagodljivim interfejsom i funkcionalnim prikazom FPS-a, što doprinosi još jednostavnijem nadgledanju i održavanju PC sistema.

CAM 2.0 nudi pregršt informacija, kako za iskusne, tako i za nove korisnike, kojima je u cilju da povećaju efikasnost svojih računara. Ovaj softver aktivno nadgleda i beleži sve bitne statistike, uključujući brzine mreže, raspoloživost prostorom za skladištenje, temperature komponenti i opterećenja sistema. Pored toga, novi napredni sistem za praćenje parametara nudi i obimne HDD S.M.A.R.T. podatke, ali i podatke o CPU i GPU specifikacijama i naponima na matičnoj ploči itd. 

CAM 2.0 korisnicima pruža mogućnost prikaza velikog broja informacija na intuitivan način, kako bi sve bilo prilagođeno specifičnim potrebama, zahvaljujući jednostavnoj komandnoj tabli koju možete podešavati po želji.

 

NZXT CAM 1

 

Ovaj softver ima i tzv. in-game overlay pregled koji omogućava lako praćenje FPS-a, CPU/GPU upotrebe, temperatura i drugih parametara za vreme gejminga.

 

NZXT CAM 2

 

Korisnici koji već imaju CAM komponente, kao što su GRID+ ili Kraken hladnjaci, takođe će primetiti poboljšanja u prilagodljivosti i upravljanju sistemima, zahvaljujući potpuno osveženom korisničkom interfejsu.

 

NZXT CAM 3

 

CAM 2.0 nudi i osnovnu podršku za Android i iOS platforme, sa kojom možete bilo kad i bilo gde pristupiti svojim podacima sa mobilnog uređaja, s tim da će Android korisnici moći da kontrolišu svoje CAM komponente mobilnim uređajima od maja meseca, kad stigne update za Android aplikaciju.

 

NZXT CAM 4

 

CAM softver je besplatan i dostupan je za preuzimanje preko NZXT, iTunes i Google Play sajtova.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu