| Vesti | Softver | MXGP Pro stiže u junu!
Softver

MXGP Pro stiže u junu!

MXGP

Iz italijanskog studija i izdavača Milestone S.r.l nam stiže MXGP Motocross Pro, par godina nakon što je Milestone predstavio MXGP koji je igrače uveo u svet Motocross discipline.

„Najavljivanje nove igre je uvek uzbudljivo, ali ovoga puta, uz MXGP Pro, napravili smo veliki korak ka realizmu. Uz PRO Physics, sve zvanične sadržaje, sponzore, kao i vozače, i sve detalje preuzete iz MXGP, ova igra će testirati i one najveštije igrače“ – navode iz ovog studija.

Fanovi prošlog dela će moći da uživaju u nastavku koji će biti dostupan na PlayStation 4, Xbox One konzolama, kao i na Windows PC/Steamu 29. juna ove godine.

Iz Milestone-a navode da je razvojni tim odlučio da stavi akcenat na želje onih najzahtevnijih igrača, te da su u MXGP Pro implementirana brojna mehanička unapređenja.

U novom nastavku, igrači će biti u prilici da podese svaki pojedinačni parametar svog motora i to na osnovu vrednosti prave metrike.

Pod PRO Physics sistemom koji će se naći u MXGP Pro naslovu se kao poboljšanja doživljaja trke navode realističniji pokreti igrača, novi Bike Set-Up sistem koji omogućava detaljno podešavanje parametara, kao i unapređen physics pristup, koji omogućava igračama spektakularne pokrete na različitim terenima tokom trke bez ikakvih ograničenja.

 

 

Izvor: MXGP

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar