| Vesti | Softver | KONAMI: PES 2019 krajem avgusta
Softver

KONAMI: PES 2019 krajem avgusta

PES2019

U zvaničnom saopštenju KONAMI Digital Entertainment-a, razvojni tim je sa ponosom najavio zvaničan izlazak fudbalskog naslova PES 2019, koji se očekuje 30. avgusta.

Philippe Coutinho iz FC Barcelona će krasiti naslovnu stranu, a potvrđeno je i da se u specijalnom izdanju očekuje niko drugi nego engleski fudbaler David Beckham.

Igrači će u PES 2019 moći da iskuse jedinstveni način igre Coutinho-a, Beckham-a, i mnogih drugih igrača, a tu su i unapređenja uz pomoć koje ćete biti u prilici da iskusite svaki pokret igrača.

U prvom planu su bili uvođenje niza novih osobina i veština kako bi se podigla individualnost igrača na viši nivo i omogućilo najbolje moguće kretanje igrača na terenu (ili Magic Moments).

Kao još jedna od novina je i značajno uticanje umora na performanse i ponašanje igrača, i nov način šutiranja, uzimajući u obzir i poboljšanu fiziku lopte, poziciju igrača i lopte.

 

PES2019 01 T PES2019 02 T PES2019 03 T

 

Zatim su tu i nove veštine igrača i stilovi šutiranja, dok razvojni tim navodi da će i „postizanje golova u PES2019, uz novu proslavu gola, udruženo sa novim animacijama publike, biti spektakularnije nego ikada pre“. Kako bi se podigao stepen vizuelnog užitka u PES 2019, korišćen je softver za vizuelne efekte Enlighten i 4K HDR kroz celu platformu.

Grafike u igri su poboljšane uz nadograđen Global Illumination, uz osvetljenje i senke u realnom vremenu, detalje kod publike, i što realističnije teksture trave, a tim je naveo da se vraća i popularni efekat snega. Najveći redizajn je doživela MyClub sekcija, uz potpuno novi sistem kartica koji vodi do niza krucijalnih promena u načinu kako igrači prave svoje timove.

 

PES2019 04 T PES2019 05 T PES2019 06 T

 

MyClub igrači mogu lakše da pronađu igrača sa visokim perfomansama, uključujući i legendarne igrače i Igrača nedelje kojem se privremeno poboljšala statistika koja se temelji na stvarnim mečevima. Igrači PES 2019 mogu očekivati novi interfejs menija, koji se dinamički ažura kako bi fanovi mogli da čitaju najnovije vesti o PES-u iz same igre.

Novi izgled menija je napravljen tako da izgleda živo (live) pružajući fanovima non-stop eksluzivne ponude i popuste.

 

PES2019 07 T PES2019 08 T PES2019 09 T

 

 

Izvor: KONAMI

 

Komentarišite na forumu