| Vesti | Softver | Kholat je narativna horor igra koju priča Sean Bean i besplatna je za vikend.
Softver

Kholat je narativna horor igra koju priča Sean Bean i besplatna je za vikend.

Kholat 01

Kholat je tip igre kao što je Dear Esther, samo što naraciju čita čuveni Sean Bean, ali je bazirana na istinitim događajima. Na osnovu ovoga možete zaključiti da li će vam se dopasti ili ne. Ako se odlučite da je odigrate, možete je preuzeti potpuno besplatno samo ovog vikenda. U pitanju je narativna istraživačka horor igra inspirisana incidentom na Djatlov prelazu gde su stradali iskusni planinari na Uralu 1959.godine tako što su pobegli sa svog kamp mesta usred neoći nepripremljeni za snežne padavine i ledene temperature.

Šest planinara je stradalo od hiptermije, dok su ostali stradali od strašnih telesnih povreda. Uzrog njihovog bežanja nikada nije utvrđen. Neki sumnjaju da su u pitanju divlje životinje, neki kažu da je u pitanju Jeti, neki kažu vanzemaljci, ali zaista niko nema konkretne dokaze.

Ovo je zaista istinita priča za javnost.

Vaš zadatak u igri je da otkrijete istinu koja se krije iza njihovih smrti, tako što ćete pratiti nelinearni narativni gameplay postavljen u krajnje čudan svet.

Glavnina priče se svodi na otkrivanje zagonetki i skrivenih detalja, a prosto je milina slušati glas Sean Bean-a dok sve ovo rešavate.

Odigrali smo igru još ranije i moramo priznati da je krajnje uvrnuta. Još danas i sutra je besplatna, tako da zgrabite je sa Steam-a dok još možete ako vas zanima.

Kholat 02

 

Izvor: Steam

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi