| Vesti | Softver | Hitman 2 stiže na PS4, Xbox One i PC u novembru
Softver

Hitman 2 stiže na PS4, Xbox One i PC u novembru

Hitman

Nakon rebootovane verzije Hitman-a iz 2016. godine, ovaj naslov dobija svoj nastavak, kako je najavio developer IO Interactive.

Hitman 2 dolazi nakon što je ovaj developing tim dobio šut kartu od strane Square Enix, međutim, to ih nije zaustavilo da se izbore da dobiju prava za Hitman franšizu.

Nastavak ove popularne stealth igre će biti izdat od strane Warner Bros Interactive, a dolazak se očekuje 13. novembra 2018. godine, za PlayStation, Xbox, kao i PC platforme.

Agent 47 se vraća u ovoj novoj avanturi, dok IO Interactive obećava hiperdetaljni sandbox koji se može istražiti dok planirate vaš sledeći potez.

Ono što je novina u Hitman 2, jeste gameplay mode pod nazivom Sniper Assassin, koji donosi online co-op ovoj seriji, i po prvi put će igrači biti u prilici da se udruže tokom sniper-based misija kako bi eliminisali mete iz daleka.

Oni koji preorderuju Hitman 2 će dobiti pristup Sniper Assassin modu, a pored svega toga imaćete neophodan arsenal, kao i stealth tehnike kako biste što kreativnije okončali život vašim protivnicima. Hitman 2 se prodaje u standardnom izdanju od 60 dolara, Silver Edition za 80 dolara, gde možete da očekujete prvi DLC, kao i nova odela i oružja, kao i Gold Edition za 100 dolara, gde se nalaze oba planirana DLC pack-a. 

 

 

 

Izvor: IO Interactive

 

Komentarišite na forumu