| Vesti | Softver | Generation Zero izlazi u Martu
Softver

Generation Zero izlazi u Martu

Generation Zero 01

Generation Zero je open-world co-op pucačina smeštena u 80te godine usred Švedske koja je opsednuta od strane džinovskih robota-ubica. Razvojni tim koji stoji iza ove igre, je isti tim koji je radio na Mad Max i Just Cause igrama, tako da mislimo da je ovo sasvim dovoljno da ljudima zagolica maštu, imajući u vidu kvalitet tih igara. Ukoliko ste zainteresovani, obradovaće vas činjenica da igra izlazi 26.marta ove godine.

Svet u igri poseduje smene dana i noći, vremenske promene, simulaciju balistike i vrlo uporne neprijatelje. Ono što je zanimljivo recimo, je da se neprijatelji ne regenerišu dokle god ste u igri. Ukoliko ošteite jendog, a nemate dovoljno municije da dovršite započeti posao, vaša meta će ostati oštećene sve dok ne bude uništena.

Tako olakšavate posao i sebi i vašim saborcima na mapi. Igru možete igrati sami, ili u co-op modu do 4 igrača. Igra je vrlo jednostavna i zabavna za igranje, a poseduje i dosta survival elemenata, jer će igrači biti prinuđeni da traže municiju i zalihe da bi preživeli.

Kao što smo već napomenuli, igra je dostupna od 26.marta ove godine.

 

Generation Zero 02

Izvor: Generation Zero

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi