| Vesti | Softver | Football Manager 2019 za PC, Mac, kao i mobilne uređaje
Softver

Football Manager 2019 za PC, Mac, kao i mobilne uređaje

Football

Za sve one koji su željni nove fudbalske simulacije, Sega i Sports Interactive su pripremili Football Manager 2019, koji je dostupan za PC i Mac, a takođe su Football Manager 2019 Touch i Football Manager 2019 Mobile dostupni.

Football Manager 2019 dolazi sa mnoštvom poboljšanja tokom prošle godine, uključujući i značajna ažuriranja funkcija obuke i taktike. Igrači će moći da pristupe Steam Workshop-u i downloaduju klubove napravljene od strane igrača i taktike za mečeve.

Ove godine, Sports Interactive je takođe bio u mogućnosti da otkupi licencu za Bundesligu u Nemačkoj, a njeno uključivanje u Football Manager 2019 dodatno doprinosi celokupnoj igri, kako vas očekuju autentični bedževi klubova, igrači, kao i trofeji.

Ukoliko opširnije upravljanje u simulaciji zadaje glavobolju, Football Manager 2019 Touch bi mogao da vam koristi.

U pitanju je simplicirana verzija Football Manager-a koja zahteva manje vremena za vođenje fudbalskog kluba, a fokus je na odabiru igrača i biranju taktike tokom igre – sve ostalo je na treneru. Touch je dostupan za PC i Mac, kao i high-end iOS i Android tabletima.

Na kraju, Football Manager 2019 Mobile je još jedno on-the-go iskustvo koje se fokusira na kraće sesije igranja koje se mogu igrati na iOS i Android uređajima.

 

Izvor: Football Manager

 

Komentarišite na forumu…