| Vesti | Softver | Final Fantasy XV stiže i za Windows
Softver

Final Fantasy XV stiže i za Windows

FinalFantasyXVWindows

Square Enix dolazi sa novim poklonima za fanove Final Fantasy XV. Nakon što su nudili PS4 i Xbox verzije igre fanovima, mobilnu igru, brendirani Sony Walkman, kao i kuvar, kao još jednu stavku možemo dodati i Windows verziju igre koja dolazi početkom 2018. godine. NVIDIA je najavila Final Fantasy XV Windows Edition tokom GamesCom press konferencije, i samim tim je obogaćena NVIDIA-inim dodacima i podešavanjima.

Alati kao što su Luminous Engine kao i skoro sve GeForce-ove dodatne programske pikanterije će biti dostupni u igri, zahvaljujući saradnji Square Enix-a i NVIDIA-e.

Navode se NVIDIA Flow, Hairworks, ShadowWorks, Turf Effects kao i VXAO, koji omogućuje realističan prikaz tečnosti i vatre, kose, krzna, senke, vegetacije i fizike svetla.

Takođe, Final Fantasy XV Windows Edition će imati podršku za GeForce Experience, kao i NVIDIA Ansel, screen-capture alat koji će vam omogućiti da fotografišete u igri uz filtere, HDR i slike od 360 stepeni, a tu je i NVIDIA ShadowPlay Highlights, koji će vam pomoći da odaberete najbolje momente mečeva tokom igračke sesije.

Tokom NVIDIA-ine press konferencije, direktor Hajime Tabata je naveo da će Final Fantasy XV Windows Edition biti najkvalitetnija verzija igre, a predstavili su i video zapis koji možete pogledati ispod.

 

 

Izvor: Square Enix

 

Komentarišite na forumu