| Vesti | Softver | EA: Origin Access Premium dolazi sledeće nedelje
Softver

EA: Origin Access Premium dolazi sledeće nedelje

Origin

Kada je EA Origin Access usluga pokrenuta 2016. godine, PC igračima je omogućeno da isprobaju veliki izbor igara iz „Vault-a“ – proširenog kataloga EA naslova – uz mesečnu pretplatu.

Jedina začkoljica je bila da, poput PlayStation Plus i Games sa Gold-om, ponuda igara nije uvek bila ispunjena najnovijim izdanjima.

Međutim, uz Origin Access Premier, pretplatu višeg nivoa koja je prvobitno otkrivena tokom E3 i najavljena da će se aktivirati sledeće nedelje, konačno ćete moći da uživate u kompletnom iskustvu.

Premier nudi iste pogodnosti kao default ili basic nalog – pristup The Vaultu i 10% popusta na kupovinu u Origin Store-u, ali će vam takođe biti omogućen neograničen pristup svežim naslovima i prilika da se udubite kompletno u predstavljena izdanja pet dana pre lansiranja.

Ako kopanje za igrama kao što su Anthem, Battlefield V, Madden NFL 19 i FIFA 19 zvuči kao zanimljiv predlog, spremite svoje novčanike, jer cena EA ulaznice je 14,99 dolara mesečno – ili 99 dolara za godišnju pretplatu.

 

 

Izvor: EA Origin

 

Komentarišite na forumu…