| Vesti | Softver | Dodela The Game Awards u decembru
Softver

Dodela The Game Awards u decembru

The Game Awards

The Game Awards su prvi put realizovane 2014. godine, od strane Geoff Keighley-ja. Ova manifestacija se emituje uživo iz Microsoft Theater-a u Los Anđelesu 7. decembra, i strimuje se preko 16 različitih gejming, kao i digitalnih platformi.

Moći ćete da glasate za vaše omiljene igre u „odabranim kategorijama“ uz pomoć Facebook Messenger-a, Google Search-a, kao i Twitter-a počevši od 14. novembra.

Sama manifestacija The Game Awards je zabeležila gledanost od preko 8.5 miliona gledalaca, gde su brojne nagrade osvojili, kako i triple-A, tako i nezavisni naslovi, a neki od dobitnika su Battlefield 1, Doom, Overwatch, Titanfall 2, Uncharted 4, Hyper Light Drifter, kao i Firewatch.

Geoff Keighley je naveo u svom saopštenju: „The Game Awards ujedinjuju globalnu gejmersku zajednicu, bez obzira ko ste, gde živite, ili koju vrstu video igara volite.“

Takođe, Keighley dodaje: „Ove godine smo uzbuđeni dolaskom novih partnera, i samim tim ćemo dati našim fanovima nove načine interaktovanja sa dešavanjima, a tu su i uzbudljivi, i novi elementi, poput The Game Awards Orchestra, grupa rok, kao i orkestarskih muzičara koji će odsvirati teme iz video igara.“

Samo neki od The Game Awards live-streaming partnera su Facebook, Gamespot, IGN, japanski NicoNico, Mixer, PlayStation Store, Steam, Twitch, Twitter, Xbox Live, kao i YouTube, a najbolje delove celokupnog performansa možete proveriti putem Snapchat Live Story-ja.

Kako bi se fanovi pripremili, na Facebook-u će se emitovati dokumentarna serija koja zadire iza kulisa pod nazivom „The Road to the Game Awards“, koja će početi 15. novembra.

 

Izvor: The Game Awards

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar