| Vesti | Softver | Direktor Bungie studija iznosi planove za budućnost
Softver

Direktor Bungie studija iznosi planove za budućnost

Bungie 01

U svetlu nedavnog razilaženja sa Activision i zadržavanja autorskih prava na Destiny franšizu, direktor Bungie, Luke Smith je jasno izjavio da budućnost Bungie leži upravo u sci-fi shooter žanru.

Smith je napisao objavu na zvaničnom sajtu Bungie da je zahvalan Activision i ostalim partnerima koji su pomogli razvoj Destiny franšize svih ovih godina i izneo je kratkoročne i dugoročne planove za budućnost studija i franšize.

Kratkoročni plan je takav da Bungie nastavi da izbacuje sve obećane materijale za trenutno aktuelni annual pass za Destiny 2 i govori kako je studio i te kako svestan negativnih kritika o prevelikim zahtevima za power Level da bi se pojedine misije završile u igri.

Želja studija je da nađu način da naprave dobar balans između toga što casual i hardcore igrači žele da bi svi mogli da uživaju u igri.

Smith nije želeo da previše razgovara o dugoročnim planovima studija, ali je izjavio kako je Bungie i te kako odlučan da nastavi da radi na novim Destiny naslovima u budućnosti, jer budućnost franšize zavisi samo od studija.

 

Bungie 02

 

Izvor: Bungie

 

Komentarišite na forumu…