| Vesti | Softver | Darwin Project uskoro dostupan na Xbox
Softver

Darwin Project uskoro dostupan na Xbox

Darwin

Battle royale naslov Darwin Project je debitovao kao free-to-play igra za PC u aprilu, dok su se fanovi pitali kada će se ovaj naslov pojaviti za korisnike Xbox konzola.

Scavengers Studio je odlučio da omogući ovo zadovoljstvo i igračima te konzole, kako će ovaj naslov biti free-to-play za Xbox One, počev od 4. jula 2018.

Kreativni direktor Simon Darveau je priznao da kada su napravili igru besplatnom za PC, morali su da privuku nove igrače.

Trenutni članovi su izveštavali o „dužim vremenima čekanja i poteškoćama pri pronalaženju mečeva na manje naseljenim serverima“, a takođe su bili i u opasnosti da ih izgube.

Darwin Project je zainteresovao brojne posetioce na E3 festivalu održanom 2017. godine. Da bi učinili onima koji su već platili za igru, studio će im dati Founder’s Pack 3. jula.

Takođe mogu kontaktirati Xbox podršku za povraćaj novca ako nisu zadovoljni. Pored toga što je igranje besplatno, Scavenger Studio je takođe poboljšao performanse, dodat je prijateljski sistem za Xbox i sada radi na finom podešavanju svojih borbeni sistema kao i igračkih moći.

 

Darwin 01

 

Izvor: Darwin Project

 

Komentarišite na forumu…