| Vesti | Softver | Da li nas Blizzard začikava novim herojem u Overwatch?
Softver

Da li nas Blizzard začikava novim herojem u Overwatch?

OW 01

Nakon što je u Overwatch nedavno napokon stigla potpuno nova mapa za Pariz, izgleda da nas Blizzard začikava novim i dugo očekivanim tridesetim herojem.

Naime, u tradicionalnom stilu nekih od dosadašnjih najava novih heroja, na službenoj web stranici igre Overwatch pojavio se novi post koji sadrži pismo u kojem određeni kapetan Cuerva opisuje misiju izvlačenja lika pod imenom Jean-Baptiste Augustin.

Baptiste se prebacio u mračnu organizaciji Talon (čiji su poznati članovi Doomfist, Moira, Widowmaker, Reaper i drugi), a ukoliko ne uspeju da ga izvuku odatle, moraće da ga eliminišu.

Evo šta piše u tom tizer pismu:

“Znam da ne treba podcenjivati Baptista. Ja sam ga trenirao i bio je jedan od naših najboljih. Ne poznajem nijednog doktora koji je tako dobar strelac, a njegova prilagodljivost novim situacijama je redak talenat. Svi smo mi videli dosta borbe, ali Baptiste je stvoren za preživljavanje“, u pismu Talonov kapetan Cuerva opisuje potencijalno novog tridesetog heroja Overwatcha.

Da stvar bude još zanimljivija, na zvaničnom Overwatch twitter profilu pojavio se i kratki video koji najavljuje istu stvar gde prikazuje kako neko provaljuje u Talonove poverljive datoteke i pristupa zapisu kapetana Cuerve.

OW 02

 

Izvor: Blizzard

 

Komentarišite na forumu…