| Vesti | Softver | Blizzard: StarCraft II kampanja će biti free-to-play
Softver

Blizzard: StarCraft II kampanja će biti free-to-play

Blizzard

Wings of Liberty, StarCraft II kampanja će biti free-to-play, naveo je CEO Blizzard Entertainment, Mike Morhaime tokom ceremonije otvaranja BlizzCon 2017.

Od 14. novembra, imaćete pristup celokupnoj kampanji, a ako je već posedujete, dobićete Heart of the Swarm potpuno besplatno.

Ostale single-player kampanje (Heart of the Swarm, Legacy of the Void, Nova Covert Ops) će biti dostupne po ceni od 15 dolara.

Takođe, tu je i ranked multiplayer ladder, koji će igrači otključati nakon zarađenih 10 First Wins of the Day, bilo da su učestvovali u unranked ili versus modu.

Svi co-op commander-i će biti besplatni, ali samo do petog level-a.

„Počev od 14. novembra, imaćete besplatan pristup originalnoj Wings of Liberty single-player kampanji i svakom Co-op komandantu, i moći ćete da otključate multiplayer sadržaj. Doživite originalnu kampanju koja je pokrenula StarCraft II sagu, ako posedujete Wings of Liberty, dobijate Heart of the Swarm, potpuno besplatno. Ulogujte se između 8. novembra i 9. decembra kako biste claim-ovali svoju nagradu. Imaćete pristup multiplayer ladder kako biste se takmičili sa ostalim igračima kako bi bili što bolji, zajedno sa svim multiplayer unit-ima iz Wings of Liberty, Heart of the Swarm, kao i Legacy of the Void. Naravno, nakon što zaradite 10 First Wins of the Day u unranked ili versus partiji. Trenutni i nadolazeći Co-op komandanti do petog levela su besplatni, a level restrikcija za weekly mutacije su otklonjene.“ – navodi se između ostalog u saopštenju Blizzard-a.

 

Izvor: Blizzard

 

Komentarišite na forumu

Tagovi