| Gaming | Vesti | Bandai Namco Entertainment i ISKN najavljuju partnerstvo
Vesti

Bandai Namco Entertainment i ISKN najavljuju partnerstvo

Bandai Namco i francuska tehnološka kompanija ISKN su najavili partnersto, koje će omogućiti saradnju koja će porouzrokovati kreiranje platforme za zabavu za celu porodicu.

Pod vođstvom Bandai Namco Entertainment Europe, zadatak partnerstva je da iskoristi prednosti obe kompanije da bi se razvio revolucionarni ekosistem zabave, koji bi trebao biti dostupan već ove godine.

Obe kompanije poseduju komplementarne veštine, tako da će ISKN-ovo iskustvo sa augmentovanom tehnologijom interaktivnosti naći savršenog partnera u Bandai Namco-vom iskustvu u razvoju unikatnih proizvoda okrenutih ka zabavi, kreativnosti i imerzivnosti.

Herve Hoerdt, stariji potpredsednik izdavaštva BNEE je izjavio da Bandai Namco uvek traži uzbudljiva partnerstva koja doprinose više zabave za sve. „Sama činjenica da je naše inovaciono odeljenje sarađivalo sa ISKN nam je pomoglo da razmišljamo „van kutije“ da bismo stvorili nove načine zabave, interakcije i kreativnosti za buduće generacije“, kaže Hoerdt.

Jean-Luc Vallejo, ISKN ko-osnivač i CEO je izjavio da je rad sa velikom kompanijom zabave, kao što je Bandai Namco je velika prilika da se stvori ambiciozan proizvod koji će uzdrmati ustaljeno tržište.

Bandai Namco i ISKN su najavili da će proizvod biti zvanično otkriven 24.jula.2019 i biće izložen u „The Toy Insider’s Sweet Suite“ događaju u Njujorku.

Izvor: Hero Advertising

Komentarišite na forumu…