| Vesti | Softver | Atari Showcase na E3 2018
Softver

Atari Showcase na E3 2018

Atari

Kompanija Atari je ponudila svojim fanovima pregršt novosti kako o igrama koje se očekuju krajem ove godine, tako i o onima koji su još uvek u razvoju.

Naime, na E3 2018, ovaj poznati izdavač i producent zabavnih interaktivnih igara, je prikazao široku paletu multi-platform igara – od oživljenih klasika voljenih Atari hitova, pa sve do novih pokušaja realizovanja popularnih franšiza kao i potpuno originalnih naslova.

Za one koji nisu mogli da prisustvuju manifestaciji, iz Atari-ja su nam pristigle nove informacije o E3 2018 line-upu.

Tempest 4000 (Xbox One, PS4, PC), koji je razvio Llamasoft i legendarni dizajner igara Jeff Minter, je akcijom prepuna arkadna pucačka igra koja pokušava da ostane verodostojna originalu, uz grafičku 4K nadogradnju, kao i brojne druge dodatke.

RollerCoaster Tycoon Adventures (Nintendo Switch), je dizajniran od osnove, tako da preuzme sve najbolje od Nintendo-ove unikatne portable konzole, bilo da ste u pokretu ili u vašem domu.

 

Atari 01 T Atari 02 T

 

RollerCoaster Tycoon Joyride (PS4/PSVR) je prvi Atari-jev VR naslov koji će vas staviti u cipele mušterije unutar vašeg tematskog parka i uz pomoć koga ćete doživeti potpuno iskustvo.

U Transit City Touch (iOS, Android) gradićete grad i infrastrukturu uz brojne finese, i nadogradnje poput pack-ova sa karticama gde ćete naići na retke i epic item-e poput oblakodera, novih zgrada, tranzitnih stanica, vozila i još mnogo toga.

 

Atari 03 T Atari 04 T

 

Za fanove klasičnih igara, Atari Flashback Classics (Nintendo Switch) nudi mogućnost igranja oko 150 Atari-jevih arkadnih hitova poput Centipede, Asteroids, Missile Command i Yars’ Revenge na Nintendo Switch-u.

Night Driver (iOS, Android) je trkačka igra za koju iz development tima navode da poštuje klasik i nudi osvežen update legendarnom racing hitu.

 

Atari 05 T Atari 06 T

 

 

Atari Flashback Classics Volume 3 (Xbox One, PS4) je najnovija remasterizovana kolekcija 50 fanovima omiljenim klasičnim arkadnim naslovima koja će se naći za konzole trenutne generacije uz HD podršku, online funkcionalnost i leaderboard-ove.

RollerCoaster Tycoon Touch (iOS, Android) je mobilni naslova koji će vam omogućiti izgradnju i rukovođenje vašim zabavnim parkom uz veliki update sadržaja i nove dodatke koji će se pojavljivati svakih par nedelja.

 

 

Atari 07 T Atari 08 T

 

Izvor: Atari

 

Komentarišite na forumu