| Vesti | Softver | Apex Legends Season One kreće u martu, stižu solo i duo modovi verovatno
Softver

Apex Legends Season One kreće u martu, stižu solo i duo modovi verovatno

ApexLegends 01

Apex Legends je dobio i više nego moćan vetar u leđa sa preko 25 miliona igrača nakon svega dve nedelje, a developeri nisu zatečeni tom popularnošću, već uveliko planiraju novi sadržaj.

Tako je najavljeno da će prva sezona doneti dosta novog sadržaja koji će biti dostupan samo kupcima Battle Pass-a za tu sezonu. Tu spadaju skinovi za karaktere kao i dodatna kozmetika za oružje. Trenutno nije poznato koliko će prvi Battle Pass koštati, već će to biti objavljeno pred početak sezone, koji je zakazan u martu.

Respawn Entertainment ima isplaniran sadržaj za igru godinu dana unapred, pa tako znamo da u drugoj sezoni, koja počinje u junu, očekujemo novu legendu, a kasnije i novo oružje i loot.

Ono o čemu se dosta govori, a što trenutno nije sasvim poznato, je dolazak crossplay igranja za sve platforme, kao i dodavanje solo i duos modova igranja, za koje je nedavno navedeno da se njihovo dodavanje intenzivno razmatra zbog potražnje od strane igrača.
Sve u svemu, čekamo da vidimo šta će se sve ostvariti, jer Apex Legends zaista ima potencijal da postane novi alfa mužijak u svetu Battle Royale žanra.

ApexLegends 02

 

Izvor: Apex Legends

 

Komentarišite na forumu…