| Vesti | Softver | Activision and Treyarch objavili novi trailer za Black Ops 4 Multiplayer Betu
Softver

Activision and Treyarch objavili novi trailer za Black Ops 4 Multiplayer Betu

CO4

Prvi od dva Multiplayer Beta vikenda počinje u petak 3. avgusta, prvo za fanove za PlayStation 4.

Beta će ponuditi igračima na raspolaganju 10 Specialista, 6 mapa i čak 6 režima igre, a po prvi put igrači će imati priliku da isprobaju sasvim novo oružje, opremu i ostvare nove scorestreak-ove.

Više informacija biće objavljeno ove nedelje, ali svi zainteresovani fanovi ove najpoznatije franšize mogu posjetiti Activision Blog gde se nalaze dodatne informacije o datumima i satnici oba Beta vikenda, Beta sadržajima i još mnogo toga.

Razvojni tim za Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer navodi da pomera granice, pružajući najugodnije borbeno iskustvo do sada, uz fokusiranje na taktičku igru i izbor igrača.

Igra nudi novi nivo onlajn akcije sa različitim novim naoružanjima, mapama i režimima.

„Po prvi put Multiplayer služi kao centar priče o igri, jer igrači otkrivaju dublju vezu sa ulogom svakog specijaliste i njihovim jedinstvenim stilovima igranja. Povratkom Pick 10 Create-a-Class sistema – i to kada je u kombinaciji sa novom Gear kategorijom – igranje postaje prilagodljivije nego ikada, dajući igračima izbor kako da napajaju svoje specijaliste. U kombinaciji sa mogućnošću otključavanja razornih Scorestreak-a, igrači će imati priliku da budu opasni sami ili nezaustavljivi kao tim“ – navodi se u saopštenju.

 

 

CO4 01

 

Izvor: Activision

 

Komentarišite na forumu…