| Vesti | Ostalo | Transcend predstavlja CFast 2.0 CFX650 memorijske kartice
Ostalo

Transcend predstavlja CFast 2.0 CFX650 memorijske kartice

Transcend CFX650

Transcend je predstavio nove CFast 2.0 CFX650 memorijske kartice, namenjene high-end kamerama i rekorderima, kao što su Blackmagic URSA i Atomos Ninja Star, i koje nude najviše brzine transfera na trenutnom tržištu. Dakle, Transcendove nove memorijske kartice će najviše odgovarati profesionalnim kinematografima koji snimaju u visokim 4K i Full HD rezolucijama.

Zahvaljujući CFast 2.0 specifikaciji i SATA III interfejsu, ove memorijske kartice mogu da se pohvale izuzetnim brzinama čitanja i pisanja do 510MB/s, odnosno do 370MB/s, što je tri puta brže od današnjih CompactFlash kartica. Kapaciteta što se tiče, dolaze sa maksimalnih 256GB, s obzirom da snimci u 4K (Ultra High Definition) i Full HD rezolucijama zauzimaju dosta memorije. 

CFX650 memorijske kartice su proizvedene sa Turbo MLC NAND fleš čipovima visokog kvaliteta i primenjuju tzv. Error Correction Code (ECC) tehnologiju, koja služi za automatsku detekciju i ispravljanje potencijalnih grešaka prilikom transfera podataka.

 

Transcend CFX650 1 T Transcend CFX650 2 T

 

Korisnici Transcend-ovih memorijskih kartica na raspolaganju imaju i besplatan RecoveRx softver sa interfejsom jednostavnim za korišćenje, koji omogućava spašavanje obrisanih fajlova, kao i formatiranje kartice i opcije za zaštitu podataka.

 

Transcend CFX650 3 T

 

Transcend CFast 2.0 CFX650 memorijske kartice su dostupne u varijantama od 128GB i 256GB i sveobuhvatno su testirane za brz i pouzdan rad, a dolaze sa Transcendovom ograničenom trogodišnjom garancijom.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu…