| Vesti | Ostalo | Transcend predstavio MP710 digitalni muzički plejer
Ostalo

Transcend predstavio MP710 digitalni muzički plejer

Transcend MP710

Transcend je predstavio novi digitalni muzički plejer, MP710, posebno namenjen onima koji slušaju muziku u pokretu, dok se bave fizičkim aktivnostima. Plejer dolazi u crnoj i beloj varijanti, sa 8GB prostora za skladištenje, a poseduje praktični fitness mod i G-senzor za brojanje koraka, koji korisnicima omogućavaju precizno praćenje napretka za vreme vežbanja.

MP710 ima TFT ekran u boji, dijagonale 2 inča, i izdržljivu litijum-polimer bateriju, a nudi i opcije pametnog snimanja i slušanja FM radia. Korisnici uz plejer dobijaju i slušalice – „bubice“ sa kojih se može skidati deo koji ide iza ušiju. 

 

U zavisnosti od individualnih fitness ciljeva, korisnici mogu meriti ukupno vreme vežbanja, broj pređenih koraka, distancu koju žele da savladaju i broj kalorija koje žele da potroše. Merač aktivnosti obaveštava korisnika kad je cilj postignut, dok G-senzor precizno meri svaki pređeni korak.

 

Transcend MP710 1 T Transcend MP710 2 T
   
Transcend MP710 3 T Transcend MP710 4 T

 

MP710 digitalni muzički plejer dolazi sa dve godine ograničene garancije, a od formata podržava: MP3, WAV, WMA, PCM (WAV), JPEG, BMP, AMV i AVI.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu