| Vesti | Ostalo | Tech Meetup o JavaScript framework-ovima, Angularu i Emberu
Ostalo

Tech Meetup o JavaScript framework-ovima, Angularu i Emberu

Startit Tech Meetup

Ovog ponedeljka, 8. decembra 2014. godine, održaće se četvrti po redu Startit Tech Meetup u Domu Omladine u Beogradu, sa početkom u 18 časova. Tema ovog okupljanja biće klijentski JavaScript frameworks – poslednjih godina vrlo popularni Angular, kao i sve popularniji Ember.

Prvo predavanje održaće Dory Zidon, i to u obliku radionice gde će se na licu mesta kucati Ember aplikacija. Dory je konsultant, preduzetnik i senior developer koji dolazi iz Izraela. Radio je za Microsoft i Travelocity, a poslednjih godina je izgradio i kompanije u Izraelu i Australiji, dok trenutno kreira novi tim u Srbiji. Dory voli da isprobava nove tehnologije i sada mu je najzanimljiviji Ember, a zbog čega i šta je tačno to što radi u njemu, podeliće sa posetiocima i kroz live coding

 

Na drugom predavanju će Ilija Studen govoriti o tome kako je Angular primenjen u okviru ActiveColab-a. Sa posetiocima će podeliti sa kojim izazovima su se suočavali prethodnih godina, kako su rešili neke probleme, koje su za njih najveće prednosti ovog framework-a i zbog čega su se baš za njega odlučili.

 

Startit Tech Meetup 1

 

Prisustvo je besplatno, a jedino što treba da uradite je da se ovde prijavite.

 

Izvor: Startit

 

Komentarišite na forumu