| Vesti | Ostalo | Silicon Power predstavio Power P52 prenosivu bateriju
Ostalo

Silicon Power predstavio Power P52 prenosivu bateriju

SP Power P52

Kompanija Silicon Power je predstavila novu prenosivu bateriju, pod nazivom Power P52, koja će korisnicima ponuditi brzo punjenje i povećanu efikasnost, zahvaljujući Smart IC tehnologiji i izlaznoj snazi od 2,4A. Smart IC tehnologija automatski detektuje tip mobilnog uređaja koji je priključen, zbog čega će uređaj na siguran način dostići svoju maksimalnu brzinu punjenja.

Pritom premijum LG ćelija i više ugrađenih zaštitnih kola obećavaju potpunu sigurnost pri radu, dok praktičan oblik i veličina ovu prenosivu bateriju čine posebno zgodnom za poneti, gde god da ste se uputili. Power P52 na sebi ima i LED indikator rada, ali i ugrađenu funkciju baterijske lampe. 

Punjenje same Power P52 baterije se vrši preko ulaza snage 2A, i u štedljivom režimu automatski prestaje sa punjenjem 15 sekundi nakon što je baterija potpuno puna. Tu je LED indikator sa 4 nivoa koji pokazuje preostali kapacitet baterije, kao i četiri zaštitna mehanizma protiv kratkog spoja, previsokog ili preniskog napona, i previše jake struje.

 

SP Power P52 1 T SP Power P52 2 T

 

Silicon Power prenosiva baterija, Power P52, odgovara na CE, FCC, BSMI i RoHS standarde, a dolazi sa punom SP garancijom i osiguranjem od odgovornosti, u vrednosti do čak 2 miliona američkih dolara.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu