| Vesti | Ostalo | Safex Developers – Noviteti za „rudare“
Ostalo

Safex Developers – Noviteti za „rudare“

SafexKripto

Za one koje se interesuju u BitCoins-e, beogradska kompanija Safex Developers je najavila niz noviteta koje će uskoro stići za sve one koji barataju kriptovalutama. Razvojni tim je takođe najavio i da će nastaviti sa obrazovanjem šire populacije o novim mogućnostima upravljanja vašim valutama, kao i da će pomoći svakom ko je tek kročio u ovaj vid transakcija. 

Kompanija je najpre počela sa Safex Coin-om. U pitanju je kriptovaluta koja predstavlja vaš udeo u Safe Exchange organizaciji koja se nastavlja sa softverom koji se zove Chille Blockchain.

Softver je tačnije velika decentralizovana berza korisnika koji barataju sa novčanim vrednostima, bilo da je u pitanju prodaja ili kupovina istih, u bilo koje doba dana i noći, i bilo gde na planeti, bez interferencije od third-party kompanija ili bankara.

U blockchain-u, tokom svake transakcije, network fee će biti naplaćen, a deo njega će stići u ruke holderima Safe Exchange Coins-a u zajednici u vidu dividende.

Safex Wallet će biti vaše mesto gde ćete moći skladištiti svoje Safex Coins, kao i regularne BitCoins-e. Sama kriptovaluta je digitalni novac koji vam je uvek na raspolaganju, a i samo korišćenje je sigurnije od tradicionalnih valuta.

Uz svaku transakciju koja je kriptovana ili zaštićena, tu je i zagarantovana anonimnost pri transakciji, kao u slučaju sa Safex Coin-om. Blockchain služi kao spisak koji povezuje sve transakcije koje su obavljene.

Iz Safex Developers-a napominju i da je prednost kriptovaluta u vrednosti koja je u kontroli korisnika, bez uticaja banaka i inflacije, kako njihova vrednost raste iz dana u dan. 

Uz paušalni porez koji sve više i više preti ljudima koji se bave informacionim tehnologijama, uz kriptovalute, sam transfer valute je trenutan i obezbeđuje veću uštedu novca.

 

Izvor: Safex Developers

 

Komentarišite na forumu