| Vesti | Ostalo | Nove Transcend High Endurance memorijske kartice
Ostalo

Nove Transcend High Endurance memorijske kartice

Transcend High Endurance

Kompanija Transcend je predstavila nove microSDHC/SDXC memorijske kartice, koje su ciljno dizajnirane za upotrebu u kamerama za automobile, kao i za bezbednosne kamere. Nova linija izdržljivih kartica je namenjena intenzivnim i neprestanim upisima. Nove microSDHC/SDXC memorijske kartice ne samo što su deklarisane na 12,000 sati upisa i snimanja, već su podvrgnute i rigoroznim testovima elementarnih uticaja. Transcendove High Endurance microSDHC/SDXC memorijske kartice su otporne na visoke temperature, vodu i statički elektricitet, što ih čini najboljim izborom za rad u otežanim i zahtevnim uslovima.

High Endurance microSDHC/SDXC kartice su proizvedene sa MLC čipovima visokog kvaliteta i optimizovanim firmwerom, te nude veći izdržljivost i stabilnost u cilju ispunjavanja zahteva za neprestanim upisivanjem kod kamera za video nadzor, snimanje vožnje, IP kamera, itd. Na primer, Transcendova High Endurance microSD kartica od 64GB može da podrži 12,000 sati Full HD video zapisa, sa čime će biti zabeležen svaki momenat koji može biti bitan.

 

Zbog surovih uslova u kojima rade kamere za video nadzor, Transcendove High Endurance microSDHC/SDXC kartice moraju da prođu rigorozne testove otpornosti na elementarne uslove, kao što su neprekidno izlaganje suncu, kiši, toplom i hladnom, itd., kako bi se simulirali realni uslovi rada. Nove memorijske kartice su otporne na ekstremne temperature (podnose radne temperature između -25°C i 85°C), vodu, statički elektricitet, rendgenske (X) zrake i šok (udarce, vibracije, savijanje i slično).

 

Transcend High Endurance 1 T

 

Transcend High Endurance microSDHC/SDXC kartice imaju ugrađenu ECC fuknciju, što je skraćenica za Error Correction Code. Ovo je tehnologija koja se koristi i kod serverskih RAM memorija i osigurava proveru ispravnosti svakog upisa na karticu, što će Vas spasti od gubitka podataka i korumpiranih fajlova.

Korisnici Transcendovih memorijskih kartica na raspolaganju imaju i besplatan RecoveRx softver sa jednostavnim interfejsom za korišćenje, koji omogućava spašavanje obrisanih fajlova, kao i formatiranje kartice i opcije za zaštitu podataka.

 

Transcend High Endurance 2

 

Transcendove High Endurance microSDHC/SDXC memorijske kartice od 16GB, 32GB i 64GB dolaze sa tzv. ograničenom doživotnom garancijom.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu