| Vesti | Ostalo | Noiseblocker proširuje NB eLoop seriju ventilatora
Ostalo

Noiseblocker proširuje NB eLoop seriju ventilatora

Noiseblocker NB eLoop

Nemačka kompanija Noiseblocker planira da proširi NB eLoop seriju „bioničkih“ ventilatora, u čiji razvoj želi da uključi i korisnike. Zbog toga su pokrenuli online anketu u kojoj korisnici mogu izraziti svoje preferencije kada su u pitanju budući modeli NB eLoop ventilatora.

Ovu seriju ventilatora karakterišu „bionički“ razvijeni oblik lopatica koji doprinosi značajnom smanjenju buke, a prema rečima proizvođača, ovakav kompleksni dizajn predstavlja najprogresivniju tehnologiju do sada, kada je reč o ventilatorima. 

 

Za sada postoje samo 120mm ventilatori NB eLoop serije, ali će korisnici u upitniku moći da izraze svoje želje i kada je veličina ventilatora u pitanju, kao i njihova namena.

NOISEBLOCKER je korisnike uključio i u razvoj BlackSilentPro serije, a pošto su bili zadovoljni ishodom ovakvog procesa, sada isto to žele da urade i sa novim modelima eLoop serije.

 

Noiseblocker NB eLoop 1 T

 

Stoga, svi oni koji su zainteresovani da učestvuju u ovakvoj anketi, mogu da popune upitnik na sledećem linku:

http://umfrage.blacknoise.com/index.php/337345/lang-en.

A ukoliko među Vama ima i onih koji žele da budu up-to-date, na raspolaganju imate i link na kojem možete pratiti dosadašnje rezultate ankete:

http://umfrage.blacknoise.com/results/index.php.

 

Izvor: BLACKNOISE

 

Komentarišite na forumu