| Vesti | Ostalo | Najtraženiji svetski IT predavač dolazi u Beograd
Ostalo

Najtraženiji svetski IT predavač dolazi u Beograd

Jedan od najtraženijih IT predavača na svetu, Robert Martin, poznatiji kao Uncle Bob, doputovaće ovog aprila u Beograd.

Čoveka koji je osmislio agilni pristup dizajnu softvera i koji se smatra liderom u softverskoj industriji, IT-jevci će imati priliku da čuju u okviru konferencije ITkonekt, koja će 13. i 14. aprila biti održana u Beogradu.

Organizatorke konferencije ITkonekt, Milica Nastasić i Milica Radović-Mandić, ističu da Uncle Bob prvi put dolazi u Srbiju i na Balkan uopšte.

„Uncle Bob se bavi programiranjem od 1970. godine, a tokom skoro pola veka u IT sektoru, objavio je više desetina stručnih knjiga i članaka koje IT stručnjaci širom sveta koriste kao obaveznu literaturu.

Takođe, on važi za jednog od najboljih predavača na svetu, a za njegovo predavanje u Srbiji vlada veliko interesovanje među IT-jevcima iz čitavog regiona. Do ITkonekt- a je ostalo još nekoliko nedelja, a već je rezervisano 70 odsto karata”, napominje Milica Nastasić.

Ove godine ITkonekt organizuje takozvani „Mesec u IT-ju” tokom koga će u pet gradova prirediti pet IT konferencija i pet IT sajmova zapošljavanja. Tokom aprila, ITkonekt će obići Novi Sad (6. aprila, Master centar), Beograd (13. i 14. aprila, Belexpo centar), Niš (20. aprila, Oficirski dom), Kragujevac (24. aprila, hotel Kragujevac), a stići će i do Zagreba (14. aprila, hotel Sheraton).

 

Izvor: ItKonekt.com

 

Komentarišite na forumu…