| Vesti | Ostalo | LUXA2 predstavlja GroovyA bežični stereo zvučnik
Ostalo

LUXA2 predstavlja GroovyA bežični stereo zvučnik

LUXA2 GroovyA

LUXA2 proširuje svoju Groovy seriju audio rešenja, sa novim GroovyA bežičnim stereo zvučnikom, koji za povezivanje koristi Bluetooth CSR v4.0 tehnologiju. Ovaj zvučnik modernog dizajna je izrađen od brušenog aluminijuma i plastike, a postolje dozvoljava podešavanje ugla zvučnika od 15 do 30 stepeni.

Ukupna snaga ovog zvučnika je 7W (3,5W + 3,5W) i dolazi sa punjivom litijum-jon baterijom od 2200mAh koja omogućava i do 15 sati rada, dok punjenje baterije (0-100%) traje 5 sati. GroovyA ima ugrađen mikrofon i spikerfon, pa korisnici mogu obavljati i hands free telefonske pozive sa svojim mobilnim telefonima. 

 

GroovyA bežični stereo zvučnik se povezuje sa svim pametnim Bluetooth uređajima, sa kojih korisnici tada stream-uju muziku po izboru, sa udaljenosti do 10m. Zvučnik pritom ima i micro USB priključak, pa kao mogućnost nudi i povezivanje kablom.

 

LUXA2 GroovyA 1 T LUXA2 GroovyA 2 T LUXA2 GroovyA 3 T

 

Dimenzije GroovyA zvučnika iznose 220 x 65 x 88mm (D x Š x V), a na gornjoj strani se nalaze četiri tastera za kontrolu i LED indikator.

 

LUXA2 GroovyA 4 T LUXA2 GroovyA 5 T LUXA2 GroovyA 6 T

 

GroovyA bežični zvučnik je već dostupan na svetskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 američkih dolara i dolazi sa godinu dana garancije.

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu