| Vesti | Ostalo | Lenovo Tech World 2015 – strateška konferencija o budućnosti računarstva
Ostalo

Lenovo Tech World 2015 – strateška konferencija o budućnosti računarstva

Lenovo Tech World

Kompanija Lenovo je objavila da će se globalni lideri iz sveta tehnologije – Brian Krzanich, izvršni direktor kompanije Intel, Satya Nadella, izvršni direktor kompanije Microsoft i Robin Li, predsednik i izvršni direktor kompanije Baidu – pridružiti predsedniku i izvršnom direktoru kompanije Lenovo, Yang Yuanqingu, na otvaranju konferencije Lenovo Tech World 2015, koja će biti održana 28. maja u Pekingu. Ovi tehnološki lideri će predstaviti najavljivane inovativne tehnologije i govoriće o ulozi koju partnerstva imaju u stvaranju robusnog eko-sistema hardvera i softvera.

Lenovo Tech World je prvi ekskluzivni globalno-tehnološki događaj kompanije Lenovo, na kojem će se okupiti hiljade fanova, medija, partnera i dobavljača iz celog sveta, kako bi dobili uvid u perspektivu kompanije kada je reč o novim tehnologijama, uključujući nosive uređaje, pametne telefone, tablete, PC računare, softver i cloud usluge. 

Na Tech World konferenciji, Lenovo će predstaviti proizvodne inovacije koje će promeniti način na koji potrošači koriste uređaje i započeti dijalog o budućim konceptima koji će dramatičnije promeniti način na koji potrošači žive, rade i igraju se.

 

Lenovo Tech World 1

 

Pored toga što će biti predstavljena najavljivana istraživanja i novi tehnološki proizvodi, na Tech World-u će biti prikazano i kako se menja sama kompanija Lenovo, budući da je tokom protekle decenije postala tehnološki lider i kupila Motorola Mobility i IBM poslovanje u vezi sa x86 serverima. Dok su obe nedavne akvizicije poboljšale prisutnost kompanije Lenovo na tržištima pametnih telefona, odnosno servera, na događaju Tech World, Lenovo će govoriti o tome gde će dalje tehnologija odvesti kompaniju i potrošače.

 

Lenovo Tech World 2

 

Lenovo Tech World delimično sponzoriše kompanija Intel, jedan od dugogodišnjih tehnoloških partnera kompanije Lenovo, a mnogi proizvodi o kojima će biti govoreno na konferenciji Tech World zasnovani su na najnovijim tehnologijama kompanije Intel. Posetioci konferencije Tech World biće u prilici da isprobaju niz novih proizvoda i čuju sve o novim mogućnostima od timova za istraživanje i razvoj.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu