| Vesti | Ostalo | Lenovo predstavlja ideacentre Stick 300
Ostalo

Lenovo predstavlja ideacentre Stick 300

Lenovo ideacentre Stick 300

Kompanija Lenovo predstavila je svoj prvi računarski stik, Lenovo ideacentre Stick 300, dizajniran za upotrebu kod kuće, ali i „za poneti“. Novi džepni stik-računar je dovoljno snažan za zabavu i pretraživanje interneta, a namenjen je i onima koji već imaju PC i mogu da opravdaju povlasticu posedovanja drugog ili trećeg mobilnog računara. Džepni prenosni računar ideacentre Stick 300 proširuje doživljaj mobilnih računarskih uređaja, dok u isto vreme nudi prenosivost i pogodnost za putnike.

Sa pristupačnom cenom, ova plug and play tehnologija može da transformiše bilo koji HDMI kompatibilan TV ili monitor u potpuno funkcionalan Windows PC uređaj. Lenovo ideacentre Stick 300 ne izgleda kao klasični kompjuter, ali funkcioniše kao jedan, kada mu se dodaju bežična tastatura i miš. 

Sa ovim stikom korisnici će moći da, na primer, TV koji dobiju u iznajmljenoj sobi na odmoru, pretvore u pametni multimedijalni centar, i gledaju filmove, obavljaju video razgovore ili sređuju poslovna dokumenta.

 

Lenovo ideacentre Stick 300 1 T Lenovo ideacentre Stick 300 2 T Lenovo ideacentre Stick 300 3 T

 

Proglašen za „mini verziju” tradicionalnih PC uređaja, džepni ideacentre Stick 300 je tanak samo 15mm, sadrži Intel Atom procesor Z3735F, 2GB memorije i 32GB prostora za skladištenje. Dostupan je sa Windows 8.1 platformom, a moći će da bude nadograđen na Windows 10 od 29. jula. Opremljen je sa WiFi i Bluetooth 4.0 tehnologijom, pa omogućava povezivanje u bilo kojem trenutku.

 

Lenovo ideacentre Stick 300 4 T Lenovo ideacentre Stick 300 5 T Lenovo ideacentre Stick 300 6 T

 

Lenovo ideacentre Stick 300 će biti dostupan na svetskom tržištu tokom ovog meseca, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 129 američkih dolara.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu