| Vesti | Ostalo | Lenovo otvorio novi korporativni Brifing centar u Štutgartu
Ostalo

Lenovo otvorio novi korporativni Brifing centar u Štutgartu

Lenovo EBC

Nakon otvaranja globalnog HPC (High Performance Computing) centra za inovacije u martu, u Štutgartu je predsednik Lenovo korporacije za region Evrope i Blistog istoka, Eric Cador, zvanično otvorio i „Enterprise Briefing Center“ (EBC) koji predstavlja posvećenost kompanije konstantnoj transformaciji ka načinu poslovanja koji je fokusiran na korisnike.

Ovaj novi brifing centar predstavlja modernu ustanovu za komunikaciju i sprovođenje testova. Opremljen najsavremenijom tehnologijom za prezentovanje, i predstavlja prijatno i interaktivno okruženje gde će klijenti i partneri moći da se povežu sa ključnim industrijskim partnerima, stručnjacima, kreatorima brojnih proizvoda, kao i direktorima iz kompanije Lenovo. 

Brifing centar za EMEA region, napravljen u saradnji sa vodećim industrijskim partnerima, koristi znanje i tehničke mogućnosti kompanija kao što su: Intel, Emerson Network Power, QLogic, Red Hat i Samsung Semiconductor, pored brojnih eko-sistema i tehnoloških partnera koji dobrinose samom konceptu novog Brifing centra (EBC), kako bi dodatno proširio mogućnosti i pružio korisnicima holistička rešenja koja odgovaraju njihovim individualnim poslovnim potrebama.

 

Lenovo EBC 1 T Lenovo EBC 2 T
   
Lenovo EBC 3 T Lenovo EBC 4 T

 

Ovaj novi savremeni centar nudi širok izbor koji odgovara brojnim korisničkim potrebama u različitim segmentima i industrijama, kao što su: „Jedan na jedan“ komunikacija sa korisnicima sa individualno kreiranim agendama, video konferencije sa drugim predstavništvima kompanije Lenovo i drugim tehnološkim partnerima, događaji za veći broj korisnika koji se odnose na posebne Lenovo sisteme i softverske ponude, testiranje proizvoda i višednevno upoređivanje tehničkih rezultata za određena rešenja poput super-računara (HPC), hyper-scale i SAP rešenja, radionice sa (hiper) konvergentnom infrastrukturom sa partnerima iz oblsti eko-sistema, implementacija dokaza o tehnologiji (Proof of Technology) i dokaza o konceptu (Proof of Concept) u okviru centra, i naravno, demonstracija i prikazivanje svih Lenovo proizvoda. Pored toga, centar će imati bogat portfolio strateških seminara i tehnoloških događaja koji su kreirani prema maloprodajnim licima i distributerima.

 

Lenovo EBC 5 T Lenovo EBC 6 T
   
Lenovo EBC 7 T Lenovo EBC 8 T

 

U korporativnom brifing centru za EMEA region se, pored data centra, nalazi i LENOX, superkompjuter kompanije Lenovo sa liste TOP500, kao i SAP laboratorija za istraživanje i razvoj.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu