| Vesti | Ostalo | Kreiranje kvalitetnog onlajn sadržaja — radionica u Startit Centru Beograd
Ostalo

Kreiranje kvalitetnog onlajn sadržaja — radionica u Startit Centru Beograd

Šta sve podrazumeva kvalitetan pisani sadržaj na jednom sajtu? U četvrtak, 16. maja, u beogradskom Startit Centru od 18 časova biće održana radionica gde će se pričati o kreiranju kvalitetnog onlajn sadržaja kroz oprobane content writing metode.

Neke od tema tiču se osnova content writinga, pisanja blogova i drugih formi izražavanja, diskutovaće se o stvarnim primerima iz raznih niša i zaključiće se koje su to dobre prakse pre, tokom i nakon pisanja web sadržaja. Iz Startit Centra Beograd navode da su predavanje i radionica su namenjeni početnicima i onima koji su tek ‚‚zagrebali” temu content writinga, a žele da uplove u ove vode. Predavači ove radionice su Milka Mitrović i Katarina Vojvodić Zimonjić.

Milka Mitrović je završila Engleski jezik i književnost (osnovne i master studije) na Filološkom fakultetu u Beogradu. Na poziciji Content Operations Coordinatora je nešto više od godinu dana, kao content writer i editor radi već 5 godina, a pisanjem se bavi bezmalo celog života. U firmi Catena Media je od 2016. godine.

Katarina Vojvodić Zimonjić rođena je u Zrenjaninu. Odrasla je uz zvuk pisaće mašine, jer su joj se tata i deda bavili novinarstvom i tako je i sama razvila ljubav prema toj struci. Završila je master studije na Fakultetu polotičkih nauka, smer novinarstvo. Radila je u Centru za istraživačko novinarstvo skoro tri godine, a od 2016. je zaposlena u kompaniji Catena Media, za koju obavlja dužnost Content Editora, na veb sajtu AskGamblers. Osim u Srbiji, živela u Holandiji i duže boravila u Americi.

Događaj će biti održan 16. maja od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna i broj učesnika je ograničen do 30 polaznika. Svi koji su zainteresovani se mogu prijaviti na Google Formi na zvaničnoj strani.

 

Izvor: Startit Centar Beograd

 

Komentarišite na forumu…