| Vesti | Ostalo | Kako dobiti originalni Windows 10 lifetime ključ za 16 dolara?
Ostalo

Kako dobiti originalni Windows 10 lifetime ključ za 16 dolara?

CDKeyOffer je sajt specijalizovan za prodaju pristupačnih ključeva, a pod tim se podrazumevaju ključevi za video igre i softver. Ukoliko koristite Steam, Origin, Uplay ili neku od PC gejming platformi, ili pak želite neke poklon kartice, te svakodnevne odlične ponude, na CDKeyOffer websajtu ćete ih lako pronaći.

AXE ekipa je od skoro započela saradnju sa CDKeyOffer sajtom, i obezbedila svim članovima AXE komune dodatne popuste. Ako iskoristite promo kod „AXJ“, dobićete dodatan popust od 25% na Windows 10 OEM ključ koji će onda koštati oko 16$.

Takođe, ovo je lista nekih dobrih ponuda:

Sve što je potrebno da biste kupili ključ je da napravite nalog na CDKeyOffers websajtu, a plaćanje možete izvršiti odabirom željene platne platforme, mi smo recimo kupili jedan ključ putem kreditne kartice, ali i bilo koja popularna platna platforma će izvršiti posao, poput PayPal-a.

Kada kliknete na Submit Order, u vaše CDKeyOffer sanduče će vam stići odgovarajući ključ koji iskopirate, te u podešavanjima Windows sistema odaberete opciju aktivacije i u mestu za product key ubacite iskopirani kod za Windows i vaša desetka je aktivirana i legalna.

Najbolja stvar u svemu je što nakon toga možete odraditi upgrade na Windows 11, pa će i on biti permanentno aktiviran na vašem računaru.