| Vesti | Ostalo | Doctor Who event na Twitch-u
Ostalo

Doctor Who event na Twitch-u

Doctor

Ukoliko ste okoreli fan poznatog naučno-fantastičnog serijala Doctor Who, Twitch je odlučio da vam izađe u susret. Naime, ovaj livestreaming servis je udružio snage sa BBC Studios-om kako bi organizovao sedmonedeljni event koji će početi 29. maja.

Od tada ćete biti u prilici da pratite više od 500 starih epizoda i avanture Time Lord-a, i to od prve crno-bele epizode, iz 1963. godine.

Počev od epizode „An Unearthly Child“, proći ćete kroz uzbudljiv put sa sedam Doctor-a kroz 26 sezona, uz brojne fanovima poznate likove poput Cybermen i Dalek-a.

Ovo pak nije uobičajeni maraton, kako će par epizoda biti emitovano svakodnevno na TwitchPresents kanalu, a tim iz Yogscast-a će producirati epizode gde će gosti biti pisci koji su radili na seriji, eksperti, kao i fanovi, i gde će svaki Doctor biti predstavljen.

Kao dodatne poslastice za fanove, tu su još i Doctor Who emotes-i za one koji se pretplate, kao i nedeljni giveaway gde možete osvojiti fan pakete ili put na London Comic Con. Ako želite da uplovite u prošlost jednog od najpoznatijih naučno-fantastičnih serijala, budite na Twitch-u 29. maja u 7 uveče po našem vremenu.

 

 

Izvor: Twitch

 

Komentarišite na forumu