| Vesti | Ostalo | D-Link predstavio prvu bežičnu AC unutrašnju Bullet kameru
Ostalo

D-Link predstavio prvu bežičnu AC unutrašnju Bullet kameru

D-Link je predstavio prvu svetsku „bullet“ kameru za unutrašnji nadzor sa bežičnom AC tehnologijom. Bežična AC dnevno/noćna HD Mini Bullet Cloud kamera (DCS-7000L) ima senzor visoke rezolucije sa širokim vidnim poljem čime korisnicima, a posebno vlasnicima poslovnih prostora, omogućava jasan pogled na velike površine.

Ova kamera elegantnog dizajna je manja od limenke soka, ali nudi različite mogućnosti kojima poboljšava svoje sposobnosti nadzora. Namenjena ne nadzoru otvorenih prostora, kao što su ulazi, predvorja, zatvorena parkirališta, skladišta i sl. Kao bežični AC uređaj, kamera koristi sve prednosti najnovijih bežičnih standarda, kao što su brže i pouzdanije povezivanje i visoka rezolucija do 30fps. 

 

Kao proizvodu sa omogućenim „mydlink“ pristupom, kameri se može pristupiti i konfigurisati je na daljinu pomoću besplatnih kompatibilnih „mydlink“ mobilnih aplikacija za iOS i Android pametne telefone i tablete. Takođe, može se postaviti korak po korak pomoću uputstva bez potrebe za računarom. Aplikacija podržava i dvosmernu audio funkciju, tako da je putem aplikacije moguće čuti i razgovarati sa osobom ispred kamere.

DCS-7000L kamera poseduje i senzor za isporuku fotografija i video snimaka u HD rezoluciji do 720p. Uz istovremenu podršku za H.264 i MJPEG video kompresiju i usklađenost s ONVIF standardom, lako ju je integrisati u bilo koji sistem za upravljanje videom.

 

D-Link Bullet 1 T D-Link Bullet 2 T

 

Na ulazne i izlazne audio konektore mogu se spojiti mikrofon i zvučnik, što omogućava dvosmernu komunikaciju, dok funkcija Privacy Mask može blokirati snimanje određenog područja zbog privatnosti. Video snimka se može snimiti na uređaj za skladištenje priključen na mrežu. Alternativno se na kameru može priključiti i SD kartica za lokalno skladištenje, a kamera takođe može nastaviti snimanje i u slučaju ispada mreže.

 

D-Link Bullet 3 T D-Link Bullet 4 T

 

Kamera ima ugrađen i pokretni infracrveni (ICR) filter koji blokira infracrveno svetlo tokom dana za bolji kvalitet slike. Noću se filter pomera u stranu kako bi kamera iskoristila svo raspoloživo svetlo za nadzor, pa u paru sa IR LED iluminatorom raspona 8m, ova kamera može nadzirati prostor čak i u potpunom mraku. Mrežna bezbednost je osigurana zahvaljujući najnovijim protokolima kao što IPv6 i HTTPS, nezavisno od toga da li je kamera spojena preko bežične ili žičane veze.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu