| Vesti | Ostalo | Cooler Master proširuje Swift-RX seriju podloga za miševe
Ostalo

Cooler Master proširuje Swift-RX seriju podloga za miševe

CM Swift-RX XL

Cooler Master je najavio da proširuje Swift-RX seriju podloga za miševe, i to sa Extra Large Swift-RX podlogom. Swift-RX serija je inače naslednik Speed-RX serije i dizajnirana je za gejmere. Površina ovih podloga je izrađena od finog tekstila i odgovara svim tipovima senzora. Donja strana je u potpunosti od gume, pa dobro prianja na sve površine, dok su ivice podloga prošivene kako ne bi došlo do krzanja.

Swift-RX podloga u XL veličini je dimenzija 900 x 360mm i namenjena je okruženjima gde podloge normalnih veličina nisu dovoljne. Na ovoj podlozi tako možete držati ne samo miša, već i tastaturu. Sve Swift-RX podloge dolaze samo u crnoj boji. 

Pored XL veličine, Swift-RX podloge postoje i u sledećim veličinama: Small (250 x 210mm), Medium (320 x 270mm) i Large (450 x 360mm), a debljina kod svih veličina iznosi 3mm.

 

CM Swift-RX XL 1 T CM Swift-RX XL 2 T
   
CM Swift-RX XL 3 T CM Swift-RX XL 4 T

 

Swift-RX XL podloga je dostupna od početka maja na evropskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29,90 evra, dok je cena za Small veličinu 9,50 evra, za Medium 13,50 i za Large model 19,50 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu