| Vesti | Ostalo | Blizzard regrutuje povodom novog projekta
Ostalo

Blizzard regrutuje povodom novog projekta

Blizzard

Post koji se nedavno pojavio na Blizzard-ovom web sajtu sugeriše da je kreativni tim krenuo sa realizacijom novog  projekta, kao i da im je potrebna dodatna pomoć oko „širenja univerzuma ove igre“.

Kako stoji u saopštenju kompanije, Blizzard je u potrazi za „svestranim umetničkim stažistom“ sa „potrebnim znanjem i razumevanjem“ Overwatch-a za rad na nenajavljenom projektu.

Kako se vidi iz informacija koje su priložene, ovaj poziv se odnosi na studente, kako bi proces trajao svega par meseci tokom 2018. godine, unutar prostorija kancelarije u kalifornijskom gradu Irvine.

„Poput naših gameplay iskustava, želimo da stažiranja u Blizzard-u budu impresivna. Želimo stažiste koji su entuzijastični o onome čime žele da se bave i zarađuju, kao i da uzbuđeno dolaze svakog dana kako bi naučili i doprineli hiper-kreativnoj atmosferi.

Time što ste angažovani sa ostatkom tima znači da takođe komunicirate efikasnije i održavate otvoren um – onaj koji se odaziva na kritiku i koji želi da se prilagodi i raste.

Vaši hobiji i interesovanja takođe mogu biti u vašoj koristi, bilo da je u pitanju strast za tehnologijom, igrama, development-u, kao i veliko detaljno poznavanje Blizzard igara, proizvoda i usluga će uvek biti plus sa nama, nevezano za koju poziciju se prijavljujete“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

 

Blizzard 01

 

Izvor: Blizzard Careers

 

Komentarišite na forumu