| Vesti | Ostalo | ADATA predstavlja UE710 Rose Gold OTG fleš memoriju
Ostalo

ADATA predstavlja UE710 Rose Gold OTG fleš memoriju

ADATA UE710 Rose Gold

ADATA je predstavio i-Memory UE710 Rose Gold fleš memoriju. Izgled ovog fleša je dizajniran tako da bude savršen spoj sa Apple uređajima, kao što su iPhone 6s / 6s Plus i time se UE710 Rose Gold pridružuje i-Memory  porodici proizvoda, namenjenih korisnica kojima su potrebna skladišna rešenja za mobilne uređaje.

Dostupan u kapacitetima do čak 128GB, ovaj Apple sertifikovani uređaj podržava Lightning i USB konektivnost radi brzog i lakog povezivanja. Korisniku je na raspolaganju i besplatna i-Memory aplikacija koja podržava Apple Live Photos funkciju bekapovanja, a Lightning konekcija će korisniku ponuditi brzine čitanja do 30MB/s. 

  

ADATA UE710 Rose Gold 1 T

 

Do nedavno, UE710 je bio dostupan samo u crnoj i beloj boji, a nova Rose Gold verzija nudi novi atraktivan izbor, kako bi se bolje slagao uz iPhone 6s i 6s Plus. “Rose gold” boja je postala jedna od najpopularnijih izbora za iPhone, iPad i druge mobilne uređaje. Zbog toga je UE710 Rose Gold moderan stilski izbor za uparivanje sa iPhone, iPad i drugim uređajima. 

 

 

Kako bi bili u koraku sa trendom koji donosi sve veće Ultra HD 4K fajlove, UE710 Rose Gold preko Lightning konekcije nudi brzine čitanja do 30MB/s i brzine zapisa do 20MB/s, dok preko USB 3.0 konekcije brzine čitanja dostižu 94MB/s, a brzine zapisa 22MB/s. Kornisnik može veoma lako da bira način povezivanja preko klizača i da na raspolaganju ima brz prenos podataka, nezavisno od bilo kakve internet konekcije. UE710 je savršeni kompanjon za čuvanje velikih količina (do 128GB) važnih podataka, kompaktnih je dimenzija i nudi podršku dvostrukog standarda povezivanja.

 

ADATA UE710 Rose Gold 2 T ADATA UE710 Rose Gold 4 T

 

ADATA je integrisala podršku za Apple Live Photos u svojoj besplatnoj i-Memory aplikaciji za uređivanje fajlova. Pored standardne opcije pregleda i skladištenja fotografija i video materijala direktno sa kamere, aplikacija je sada u stanju da radi upareno sa Live Photos. ADATA i-Memory besplatna aplikacija je već dostupna za preuzimanje.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu