| Vesti | Ostalo | ADATA predstavlja Micro USB kabel sa reverzibilnim USB priključkom
Ostalo

ADATA predstavlja Micro USB kabel sa reverzibilnim USB priključkom

ADATA MicroUSB Reversible Cable

ADATA je u svoju ponudu uveo veoma zanimljiv Micro USB kabel koji koristi reverzibilni konektor tipa A. Kabel je dizaniran tako da Vam olakša povezivanje širokog opsega USB uređaja, kao što su pametni telefoni, power bankovi, slušalice, kontroleri i još mnogo toga. Kabel je kvalitetan, savitljiv i obložen izdržljivom platnenom presvlakom, a usput podržava 2.4 A struje za brzo punjenje uređaja. Kućišta od samih priključaka su izrađena od aluminijuma, što kabel čini izdržiljivim, dugotrajnim i usput nudi moderan stilski izgled sa izborom u čak sedam boja.

Kabel na jednom kraju ima običan Micro USB priključak, a sa druge strane veoma zgodan reverzibilni USB priključak tipa A. To znači da ćete sa ovim kablom konačno rešiti najveće muke koje USB standard donosi sa sobom, a to je da često pogrešno okrenete konektor pri priključivanju. Uz rastuću popularnost USB 3.1 standarda sa priključkom tipa C koji je reverzibilan, ADATA nudi istu inovativnost sa ovim kablom. Sa reverzibilnim USB priključkom tipa A, korisnici će moći ubosti svoj uređaj iz prve, bez neprijatnog pogrešnog pokušaja. Jednostavno nema potrebe da više proveravate da li ste dobro okrenuli priključak prilikom povezivanja. 

  

ADATA-Micro USB Cable-1 T

 

Ovo je pre svega Micro USB kabel premijum kvaliteta koji koristi žicu 24AWG standarda, koji Vas neće nikada izneveriti. Pritom je sposoban za protok od 2.4 A čime je omogućeno brzo punjenje uređaja, odnosno portabilnih baterija. Zadatak kvalitetne platnene presvlake nije samo da štiti kabel, nego i da spreči veoma nepoželjno upetljavanje. Povrh svega, aluminijumski priključci i presvlaka u sedam mogućih boja Vam omogućavaju da odaberete kabel po svojoj meri, kakav ste oduvek želeli. 

 

ADATA-Micro USB Cable-3 T ADATA-Micro USB Cable-4 T

 

Kućišta od Micro USB i revezibilnog USB priključka tipa A su izrađena od robusnog i atraktivnog aluminijuma, umesto jeftine plastike. Premijum materijali koji su upotrebljeni za ovaj kabel i intuitivan reverzibilni priključak će Vas naterati da, za veoma kratko vreme, svaki Micro USB kabel u svom domaćinstvu zamenite ovim robusnim i modernim ADATA Micro USB kablom.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu