| Vesti | Mobile | Tekken od sada i na mobilnom
Mobile

Tekken od sada i na mobilnom

TekkenMobile

Borilačka igra Tekken konačno dolazi i na smartphone ekrane, rame uz rame sa Final Fantasy, The Legend of Zelda, South Park, kao i nekim Sega Genesis naslovima u ringu. Tim iz Bandai Namco-a su najavili Tekken Mobile igru koja je otvorena za pre-registraciju danas putem lansirane web strane, a prvi koji su dobili tu priliku da uživaju u naslovu su iOS korisnici iz Kanade.

U Tekken Mobile-u, igrači mogu sakupiti preko 100 karaktera, kreirati svoje unikatne borbene stilove i adaptirati ih prema specifičnim protivnicima.

Igra će sadržati Story Mode gde ćete moći da kreirate tim od tri igrača koji asistiraju Kazuya Mishima-i protiv novog protivnika, Revenant-a, kreiranog za mobilnu igru.

Igrači će takođe moći da se oprobaju u Dojo mode-u gde ćete moći da izazovete vaše prijatelje i ostale, a razvojni tim će održavati i tematska takmičenja. Ako danas pre-registrujete igru, možete dobiti i specijalne bonuse.

Bandai je u saopštenju između ostalog i naveo da dok sve više i više ljudi pre-registruje igru, biće i sve više i više nagrada i in-game sadržaja koji će biti dostupni za globalnu premijeru.

 

 

Izvor: Bandai Namco

 

Komentarišite na forumu