| Vesti | Mobile | Samsung predstavio Galaxy J6
Mobile

Samsung predstavio Galaxy J6

Samsung J6

Kompanija Samsung je predstavila najnovijeg člana Galaxy porodice, Samsung Galaxy J6. U pitanju je telefon koji kombinuje Super AMOLED ekran sa dodatnim karakteristikama poput čitača otiska prstiju.

„Galaxy J6 se temelji na Samsungovom nasleđu ekrana, sa fantastičnim Super AMOLED beskonačnim ekranom koji pruža neverovatan doživljaj gledanja“ – rekao je Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung Electronics za jadranski region.

Novi Galaxy J6 dolazi sa 5.6-inčnim Super AMOLED beskonačnim ekranom (Infinity Display), koji je tu kako bi se kombinovali visok kvalitet slike i živopisne boje.

Iz kompanije navode da beskonačni ekran pruža iskustvo gledanja video-zapisa kao u bioskopu, dok bogate boje čine gledanje filmova i igranje igara upečatljivijim i ugodnijim više nego ikada kada je reč o ovoj kategoriji uređaja.

 

Samsung J6 01 T Samsung J6 02 T Samsung J6 03 T

 

Što se tiče ergonomije samog telefona, tu je tanki metalni okvir koji Samsung Galaxy J6 čini prijatnim i ugodnim za držanje u ruci. Razvojni tim je naveo kako je Samsung Galaxy J6 osmišljen kako bi bio na usluzi korisnicima koji vode užurbane živote, stoga je u ponudi otključavanje uređaja pomoću čitača otiska prsta, a za što duži rad tokom čitavog dana, tu je baterija kapaciteta od 3000 mAh.

Samsung Galaxy J6 pokreće procesor od osam jezgara takta 1.6GHz, čime omogućava izvršavanje zahtevnijih zadataka, kao što je prikazivanje video-zapisa visoke rezolucije. Za dodatnu fleksibilnost zadužena su tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije, kao i ulaz za microSD karticu.

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućuje snimanje fotografije ili selfija bez obzira na to gde se nalaze ili šta rade. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integriše selfi fokus u stvarnom vremenu.

Takođe, tu je i prednji LED blic, što znači da korisnici mogu snimiti jasne selfije danju ili noću, bez obzira na osvetljenje. Osim toga, korisnici mogu dodati i postojeće AR stikere, što će im omogućiti da personalizuju fotografije i podele ih sa porodicom i prijateljima.

Novi Galaxy J6 biće dostupan u Srbiji u drugoj polovini juna, a kupci će moći da biraju između crne, zlatne ili boje lavande i verzije sa jednom ili dve SIM kartice.

 

Samsung J6 04 T Samsung J6 05 T Samsung J6 06 T

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu