| Vesti | Mobile | Samsung daruje poklone kupcima Galaxy S10 serije
Mobile Samsung

Samsung daruje poklone kupcima Galaxy S10 serije

Budući vlasnici moćne Galaxy S10 serije, imaće još jedan razlog da se raduju kupovini telefona S10e, S10 ili S10+ jer na poklon dobijaju bežične Y500 AKG by Harman slušalice, čija maloprodajna cena iznosi 20.999 rsd. Kako bi maksimalno uživali u svom telefonu bez bilo kakvih bojazni, pored slušalica visokih audio preformansi, dobija se i pravo na jednu godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana.

Ali Samsung se nije ni tu zaustavio, kupovinom Galaxy S10 ili S10+ sa 512 GB i 1 TB memorije, dodatno se dobija i Wireless Battery Pack, čime se vrednost poklona uvećava na čak 29.098 rsd. Pravo na poklone, odnosno na slušalice i Wireless Battery Pack se stiče nakon što se ponosni vlasnici registruju najkasnije sedam dana od datuma kupovine na ovom linku, dok se osiguranje ekrana aktivira na ovom linku.

Ove vredne poklone mogu da očekuju i pravna lica, koja popunjavaju zasebnu registracionu formu na gore navedenom linku. Promocija traje do 14. juna, dok akcija važi samo za uređaje kupljene kod zvaničnih Samsung partnera.

 

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu…